Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

BHN Labrador Retriever 5+ 12kg

ROYAL CANIN
HQ000361469

ROYAL CANIN® Labrador Retriever Adult - Rasspecifiek hondenvoer voor de oudere Labrador Retriever vanaf 5 jaar

BHN Labrador Retriever 5+ 12kg

ROYAL CANIN
HQ000361469

ROYAL CANIN® Labrador Retriever Adult - Rasspecifiek hondenvoer voor de oudere Labrador Retriever vanaf 5 jaar

Gewicht (kg)

€ 79,95

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

De Labrador Retriever is actieve hond met een hele gezonde eetlust. Als de Labrador de leeftijd van 5 jaar is gepasseerd, treedt de eerste fase van het verouderingsproces langzaam in werking. Het is belangrijk dit proces vanaf het begin goed te ondersteunen. Deze eerste fase van veroudering is waarschijnlijk nog niet zichtbaar in het uiterlijk of het gedrag van de hond. Toch zijn er processen gaande die extra ondersteuning in de vorm van perfect passende voeding goed kunnen gebruiken. Naarmate je Labrador Retriever ouder wordt, veranderen zijn voedingsbehoeften. Hij wordt iets minder actief, zijn nieren kunnen wat extra ondersteuning gebruiken, evenals zijn gewrichten en spiermassa. ROYAL CANIN® Labrador Retriever Adult 5+ is speciaal samengesteld om de eerste fase van veroudering bij de Labrador goed te ondersteunen. Zo bevat de voeding een combinatie van antioxidantencomplex (met onder andere vitamine C en E) om de gezonde cellen te helpen behouden. De brokken bevatten een aangepaste hoeveelheid fosfor om de gezondheid van de nieren tijdens het verouderingsproces van de Labrador Retriever te ondersteunen. Als de Labrador wat ouder wordt, wordt het nog belangrijker zijn botten en gewrichten zo goed mogelijk te ondersteunen met voedingsstoffen die bijdragen aan sterke botten en gewrichten. ROYAL CANIN® Labrador Retriever Adult 5+ bevat specifieke voedingsstoffen, waaronder collageen en Omega-3 vetzuren EPA en DHA om het kraakbeen tijdens het verouderingsproces te ondersteunen en om te helpen de botten en gewrichten zoveel mogelijk in goede conditie te houden. Zo kun je je ouder wordende Labrador helpen gezond actief te blijven. De bijzonder goed verteerbare eiwitten (L.I.P.) ontlasten het spijsverteringsstelsel, waardoor de Labrador maximaal alle voedingsstoffen op kan nemen. De brok in deze voeding behoudt zijn vorm om het schrokken te verminderen. Door het gaatje in het midden, wordt de hond gestimuleerd om op de brok te kauwen. Dit geeft sneller een verzadigd gevoel. Dit, in combinatie met een aangepast eiwitgehalte en gematigd energiegehalte, helpt de Labrador een gezond gewicht te behouden. Wel is deze droogvoeding eenvoudiger te weken in water, mocht de hond wat moeite hebben met de harde brokken. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het ontwikkelen van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® Labrador Retriever Adult 5+ eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Complex voor gezonde veroudering
  • Ideaal gewicht & ondersteuning spiermassa
  • Ondersteuning van de gewrichtsfunctie
Categorie: Droge voeding
Dier: Hond
Gewicht (kg): 12
Levensfase: Adult
Smaak: Gevogelte
Structuur: Korrel
Type verpakking: Zak
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 27.500IE, Vitamine D3: 800IE, IJzer (3b103): 41mg, Jodium (3b201, 3b202): 2,7mg, Koper (3b405, 3b406): 5mg, Mangaan (3b502, 3b504): 31mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 134mg, Selenium (3b801, 3b811, 3b812): 0,12mg-Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g-Sensoriële toevoegingsmiddelen: Thee extract (bron van polyfenolen): 625mg-Conserveermiddelen-Antioxidanten.
Type voeding: Functionele voeding
Probleemoplossende voeding: Spieren, gewrichten & kraakbeen
Ras: Labrador Retriever
Andere informatie: *L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.
Samenstelling advies: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, maïsmeel, maïs, maïsgluten, tarwe, tarwegluten*, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, dierlijke vetten, bietenpulp, cellulosepoeder, plantaardige vezels, visolie, mineralen, sojaolie, gistproducten, gehydrolyseerd collageen (3,5%), gedroogde tomatenpulp (bron van lycopeen), psylliumschil en psylliumzaden, fructo-oligosacchariden, bernagieolie, tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Ruw eiwit: 30,0%-Ruw vet: 11,0%-Ruwe as: 5,9%-Ruwe celstof: 4,4%-Fosfor: 0,60%-EPA/DHA: 0,40%-L-carnitine: 200mg/kg.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.
Leeftijd: 1-7