Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

BHN Labrador Retriever Sterilised 12kg

ROYAL CANIN
HQ000016064

ROYAL CANIN® Labrador Retriever Sterilised Adult - Rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen gesteriliseerde of gecastreerde Labrador Retriever vanaf 15 maanden

BHN Labrador Retriever Sterilised 12kg

ROYAL CANIN
HQ000016064

ROYAL CANIN® Labrador Retriever Sterilised Adult - Rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen gesteriliseerde of gecastreerde Labrador Retriever vanaf 15 maanden

Gewicht (kg)

€ 84,95

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

De juiste voeding kan de gezondheid van jouw gesteriliseerde of gecastreerde volwassen Labrador Retriever ondersteunen. Het is daarom belangrijk een voeding te kiezen die deze ondersteunende voedingsstoffen bevat. ROYAL CANIN® Labrador Retriever Sterilised is geschikt voor Labrador Retrievers vanaf een leeftijd van 15 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw Labrador Retriever in het achterhoofd. ROYAL CANIN® Labrador Retriever Sterilised helpt te voorzien in de specifieke behoeften van gesteriliseerde en gecastreerde volwassen Labrador Retrievers zoals de jouwe, dankzij een verhoogd eiwitgehalte (30%) en een verlaagd vetgehalte (11%). Bevat eveneens L-carnitine. Deze exclusieve formule is tevens verrijkt met vezels die een verzadigd gevoel bevorderen en een ideaal gewicht helpen te behouden. De Labrador Retriever is een atletische en energieke rashond en is gek op lange wandelingen. Daarom helpt ROYAL CANIN® Labrador Retriever Sterilised bij de ondersteuning van gezonde botten en gewrichten. Verrijkt met EPA & DHA. Jouw Labrador heeft een dichte, korte vacht met een dikke ondervacht die goed isoleert. Een specifiek complex in ROYAL CANIN® Labrador Retriever Sterilised helpt de barrièrefunctie van de huid te ondersteunen en de gezondheid van de huid en vacht te behouden. De brokken van ROYAL CANIN® Labrador Retriever Sterilised zijn exclusief ontworpen voor de Labrador Retriever. De speciaal aangepast vorm helpt de eetsnelheid te vertragen. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® Labrador Retriever Sterilised eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Beheersen van de eetlust
  • Ondersteuning van botten en gewrichten
  • Gezonde huid en vacht
Categorie: Droge voeding
Dier: Hond
Gewicht (kg): 12
Levensfase: Adult
Smaak: Gevogelte
Structuur: Korrel
Type verpakking: Zak
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 31.000IE, Vitamine D3: 800IE, E1 (IJzer): 48mg, E2 (Jodium): 3mg, E4 (Koper): 4mg, E5 (Mangaan): 33mg, E6 (Zink): 136mg, E8 (Selenium): 0,15mg, L-carnitine: 200mg-Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g-Sensoriële toevoegingsmiddelen: Thee extract (bron van polyfenolen): 150mg-Conserveermiddelen-Antioxidanten.
Type voeding: Functionele voeding
Probleemoplossende voeding: Gesteriliseerd, Overgewicht - light - dieet, Vacht & huid
Ras: Labrador Retriever
Andere informatie: *L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.
Samenstelling advies: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, rijst, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, isolaat van plantaardige eiwitten*, dierlijke vetten, bietenpulp, gist en delen daarvan, visolie, sojaolie, mineralen, Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschil en psylliumzaden, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), bernagieolie (0,1%), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Ruw eiwit: 30,0%-Ruw vet: 11,0%-Ruwe as: 6,5%-Ruwe celstof: 6,7%-EPA/DHA: 4,1g/kg.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.
Leeftijd: 1-7