Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

BHN Pomeranian 1,5kg

ROYAL CANIN
HQ000373079

ROYAL CANIN® Pomeranian Adult - Volledige voeding voor volwassen en oudere honden van het ras Pomeriaan vanaf 8 maanden

BHN Pomeranian 1,5kg

ROYAL CANIN
HQ000373079

ROYAL CANIN® Pomeranian Adult - Volledige voeding voor volwassen en oudere honden van het ras Pomeriaan vanaf 8 maanden

Gewicht (kg)

€ 16,85

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Bij Royal Canin geloven we dat elke hond uniek is. We doen onderzoek naar rasgebonden eigenschappen en combineren de resultaten van wetenschappelijk en voedingsonderzoek uit ons netwerk van experts. Onze voedingen zijn daardoor precies afgestemd op jouw hond. ROYAL CANIN® Pomeranian Adult is speciaal ontwikkeld om de kwetsbaarheden van dit specifieke ras aan te pakken. Onze formules voor droog- en natvoeding bieden een specifiek gehalte aan gerichte voedingsstoffen voor de optimale gezondheid van je huisdier. Wat zijn specifieke kwetsbaarheden van de Pomeriaan? Allereerst kan de dik gelaagde vacht een droge en geïrriteerde huid veroorzaken. Daarnaast is er een risico op de vorming van tandsteen en tandplak. Verder heeft de Pomeriaan een genetische aanleg voor kwetsbare kniegewrichten. ONDERSTEUNING VAN BOTTEN EN GEWRICHTEN Draagt bij aan de ondersteuning van de gezonde botten en gewrichten van de Pomeriaan met een aangepast mineraalgehalte. Verrijkt met EPA en DHA. GEZONDE HUID EN VACHT Voedt zowel de huid als de vacht en versterkt daarmee de natuurlijke barrièrefunctie van de huid. GEZOND SPIJSVERTERINGSSYSTEEM Helpt de darmpassage te vergemakkelijken en draagt bij aan een optimale ontlasting. Vanwege de specifieke kaak van je Pomeriaan ontwierpen wij een klein formaat brokje met een aangepaste vorm, textuur en dichtheid. Onze brokjes bevatten een combinatie van vezels die de darmtransitie helpen vereenvoudigen. De brokjes schuren zachtjes langs de tanden, zodat deze schoner blijven.
  • Ondersteuning botten & gewrichten
  • Gezonde huid & vacht
  • Gezonde spijsvertering
Categorie: Droge voeding
Dier: Hond
Gewicht (kg): 1.5
Levensfase: Adult
Smaak: Gevogelte
Structuur: Korrel
Type verpakking: Zak
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 29.500IE, Vitamine D3: 800IE, IJzer (3b103): 41mg, Jodium (3b201, 3b202): 4,1mg, Koper (3b405, 3b406): 13mg, Mangaan (3b502, 3b504): 54mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 136mg, Selenium (3b801, 3b811, 3b812): 0,09mg-Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g-Sensoriële toevoegingsmiddelen: Thee extract (bron van polyfenolen): 150mg-Conserveermiddelen-Antioxidanten.
Type voeding: Functionele voeding
Probleemoplossende voeding: Vacht & huid
Ras: Pomeranian
Andere informatie: *L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.
Samenstelling advies: Maïs, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, tarwemeel, rijst, tarwegluten*, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, cichoreipulp, visolie, mineralen, sojaolie, psylliumschil en psylliumzaden (0,50%), fructo-oligosacchariden, bernagieolie (0,10%), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Ruw eiwit: 26,0%-Ruw vet: 16,0%-Ruwe as: 5,4%-Ruwe celstof: 1,6%-EPA/DHA: 0,40%-Natriumtripolyfosfaat: 3,5g/kg.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.
Leeftijd: 1-7