Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

BHN Poodle 1,5kg

ROYAL CANIN
HQ000016009

ROYAL CANIN® Poodle Adult - Rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Toy-, Dwerg- en miniatuur Poedel vanaf 10 maanden

BHN Poodle 1,5kg

ROYAL CANIN
HQ000016009

ROYAL CANIN® Poodle Adult - Rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Toy-, Dwerg- en miniatuur Poedel vanaf 10 maanden

Gewicht (kg)

€ 15,45

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Behalve intelligent, alert en actief gezelschap, is de Poedel een langorige krullenbol, die elegantie en trots uitstraalt. Omdat elk hondenras zijn eigen unieke behoeften heeft, is het kiezen van een goede voeding voor je volwassen Poedel belangrijk. ROYAL CANIN® Poodle Adult is geschikt voor Poedels vanaf een leeftijd van 10 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw volwassen Poedel in het achterhoofd. De Poedel heeft een fijne, lichte en krullende vacht met wollig haar. Omdat deze vacht continu groeit, bevat ROYAL CANIN® Poodle Adult Omega-3 vetzuren, zoals EPA en DHA, en bernagie olie. Deze stoffen, tezamen met het aangepaste eiwitgehalte, ondersteunen de continue haargroei van de bijzondere wollige vacht van jouw Poedel. Dankzij de toegevoegde calciumvangers helpen de brokken van ROYAL CANIN® Poodle Adult de vorming van tandsteen te verminderen. Daarnaast helpt deze formule de spierspanning van jouw Poedel te behouden. Omdat ook bij honden smaken verschillen, is ROYAL CANIN® Poodle Adult ook beschikbaar als natvoer in de vorm van een overheerlijke zachte paté. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® Poodle Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Gezonde vacht
  • Gezond gebit
  • Spiertonus
Categorie: Droge voeding
Dier: Hond
Gewicht (kg): 1.5
Levensfase: Adult
Smaak: Gevogelte
Structuur: Korrel
Type verpakking: Zak
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 29.500IE, Vitamine D3: 800IE, E1 (IJzer): 40mg, E2 (Jodium): 4mg, E4 (Koper): 12mg, E5 (Mangaan): 52mg, E6 (Zink): 139mg, E8 (Selenium): 0,08mg-Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 5g-Sensoriële toevoegingsmiddelen: Thee extract (bron van polyfenolen): 150mg-Conserveermiddelen-Antioxidanten.
Type voeding: Functionele voeding
Probleemoplossende voeding: Spieren, gewrichten & kraakbeen, Vacht & huid
Ras: Poodle
Andere informatie: *L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.
Samenstelling advies: Maïs, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, isolaat van plantaardige eiwitten*, dierlijke vetten, rijst, maïsmeel, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, mineralen, sojaolie, visolie, gist en delen daarvan, plantaardige vezels, Fructo-Oligo-Sacchariden, bernagieolie (0,1%), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Ruw eiwit: 30,0%-Ruw vet: 19,0%-Ruwe as: 5,5%-Ruwe celstof: 2,1%-Per kg: Omega-3 vetzuren: 8,5g waarvan EPA/DHA: 3g-Natriumtripolyfosfaat: 3,5g.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.
Leeftijd: 1-7