Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

BHN Shih Tzu 85g

ROYAL CANIN
HQ000361456

ROYAL CANIN® Shih Tzu Adult natvoer - Volledige rasspecifiek natvoer voor volwassen en oudere honden van het ras Shih Tzu - vanaf 10 maanden (paté)

BHN Shih Tzu 85g

ROYAL CANIN
HQ000361456

ROYAL CANIN® Shih Tzu Adult natvoer - Volledige rasspecifiek natvoer voor volwassen en oudere honden van het ras Shih Tzu - vanaf 10 maanden (paté)

€ 1,50

€ 17,65/kg

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

De Shih Tzu is een rustige kleine hond, die soms wat kieskeurig kan zijn met eten. Natvoeding kan dan een aangename aanvulling zijn op de brokvoeding en er zo voor te zorgen dat de hond voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Vanaf de leeftijd van 10 maanden is de Shih Tzu volgroeid en kan hij als volwassen worden beschouwd. ROYAL CANIN® Shih Tzu natvoeding kan een fijne afwisseling zijn op de ROYAL CANIN® ROYAL CANIN® Shih Tzu Adult droogvoeding. De zachte textuur en de sterkere geur van de ROYAL CANIN® Shih Tzu natvoeding is een extra stimulans voor Shih Tzu om goed te eten. Deze honden kunnen wisselende eetlust hebben en om er zeker van te zijn dat hij voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt, is de afwisseling met natvoeding aan te raden. De Shih Tzu heeft een langharige vacht, waardoor het extra belangrijk is dat de huid in goede conditie gehouden wordt, om zo een gezonde vacht te kunnen blijven produceren. De Omega-3 en -6 vetzuren EPA en DHA helpen om de huid in goede conditie te houden. Volg de Royal Canin-voedingsrichtlijnen op de verpakkingen als je van plan bent om je hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het ontwikkelen van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® Shih Tzu Adult en bijpassende natvoeding eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Aangepaste textuur / paté
  • Gezonde huid en vacht
  • Gezondheid van het hart
Categorie: Natte voeding
Dier: Hond
Gewicht (kg): 1.02
Levensfase: Adult
Nutritionele toevoegingsmiddelen: (Per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 200IE, IJzer (3b103): 14mg, Jodium (3b202): 0,3mg, Koper (3b405, 3b406): 2,6mg, Mangaan (3b502, 3b503, 3b504): 4,3mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 43mg.
Probleemoplossende voeding: Vacht & huid
Ras: Shih Tzu
Samenstelling advies: Ruw eiwit: 8,0%-Ruw vet: 6,0%-Ruwe as: 1,4%-Ruwe celstof: 1,4%-Vochtgehalte: 79,5%-Per kg: EPA/DHA: 1,3g, Taurine: 1,2g.
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, suikers.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewarenin een droge en koele omgeving.