Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

BHN West Highland White Terrier 1,5kg

ROYAL CANIN
HQ000016023

ROYAL CANIN® West Highland White Terrier Adult - Rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen West Highland White Terrier (Westie) vanaf 10 maanden

BHN West Highland White Terrier 1,5kg

ROYAL CANIN
HQ000016023

ROYAL CANIN® West Highland White Terrier Adult - Rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen West Highland White Terrier (Westie) vanaf 10 maanden

Gewicht (kg)

€ 15,45

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Klein van formaat, maar vol met energie. De West Highland White Terriër of Westie is één van de meest populaire rassen binnen de terriërgroep. ROYAL CANIN® West Highland White Terrier Adult is geschikt voor Westies vanaf een leeftijd van 10 maanden, en is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw volwassen West Highland White Terriër in het achterhoofd. De bijzondere ruige witte vacht van jouw Westie heeft ondersteuning nodig om de kwaliteit van zijn vacht en de gezondheid van zijn huid te behouden. Daarom bevat ROYAL CANIN® West Highland White Terrier Adult een specifiek complex aan voedingsstoffen en de Omega-3 vetzuren EPA en DHA die de gezondheid van de huid en de vacht van jouw Westie helpen te behouden. Ook heeft de West Highland White Terriër een ruwe vacht en een kwetsbare huid en daarom bevat ROYAL CANIN® West Highland White Terrier Adult specifieke aminozuren ter ondersteuning van de haargroei en vetzuren uit bernagieolie en lijnzaad ter ondersteuning van de gezonde huid. Een voeding die het gebit ondersteunt is belangrijk voor het in stand houden van de gezonde tanden en kiezen van jouw hond. Dankzij de toegevoegde calciumvangers helpen de brokjes van ROYAL CANIN® West Highland White Terrier Adult de vorming van tandsteen te verminderen. Daarnaast is ROYAL CANIN® West Highland White Terrier Adult geschikt voor zelfs de meest kieskeurige eter en is dankzij de combinatie aan uitzonderlijke smaken extra smakelijk! Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® West Highland White Terrier Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Gezonde vacht
  • Gezonde huid
  • Voor kieskeurige honden
Categorie: Droge voeding
Dier: Hond
Gewicht (kg): 1.5
Levensfase: Adult
Smaak: Gevogelte
Structuur: Korrel
Type verpakking: Zak
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 29.500IE, Vitamine D3: 800IE, E1 (IJzer): 98mg, E2 (Jodium): 5,8mg, E4 (Koper):6mg, E5 (Mangaan): 63mg, E6 (Zink): 142mg, E8 (Selenium): 0,31mg-Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g-Sensoriële toevoegingsmiddelen: Thee extract (bron van polyfenolen): 150mg-Conserveermiddelen-Antioxidanten.
Type voeding: Functionele voeding
Probleemoplossende voeding: Vacht & huid
Ras: West Highland White Terrier
Andere informatie: *L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.
Samenstelling advies: Maïsmeel, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, maïs, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, gedehydreerd varkenseiwit*, tarwe, cichoreipulp, sojaolie, visolie, mineralen, lijnzaad (0,5%), Fructo-Oligo-Sacchariden, bernagieolie (0,1%), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Ruw eiwit: 21,0%-Ruw vet: 16,0%-Ruwe as: 6,0%-Ruwe celstof: 1,4%-Per kg: EPA/DHA: 3g-Natriumtripolyfosfaat: 3,5g.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.
Leeftijd: 1-7