Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

BHN Yorkshire Terrier 7,5kg

ROYAL CANIN
HQ000015981

ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Adult - Rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Yorkshire Terriër vanaf 10 maanden tot 8 jaar

BHN Yorkshire Terrier 7,5kg

ROYAL CANIN
HQ000015981

ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier Adult - Rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Yorkshire Terriër vanaf 10 maanden tot 8 jaar

Gewicht (kg)

€ 67,95

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Yorkshire Terriërs of 'Yorkies' zijn van nature gelijkmatige, actieve en intelligente honden, vol met energie en levenslust. Omdat elk hondenras zijn unieke behoeften heeft, komt de ROYAL CANIN® Breed Health Nutrition Range tegemoet aan de voedingsbehoeften van honden van verschillende rassen. ROYAL CANIN® Yorkshire Terriër Adult is geschikt voor Yorkshire Terriërs van 10 maanden en ouder, en is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw volwassen Yorkshire Terriër in het achterhoofd. De Yorkshire Terriër staat bekend om zijn prominente vacht. Deze doet denken aan het haar van een paard, is uitzonderlijk fijn en lang en blijft doorgroeien. Deze aantrekkelijke vacht ruit niet en heeft specifieke voedingsstoffen nodig om het zacht en zijdeachtig te houden. ROYAL CANIN® Yorkshire Terriër Adult draagt bij aan het behoud van de gezondheid van de lange vacht van de Yorkshire. Verrijkt met een aangepast gehalte aan Omega-3 vetzuren, Omega-6 vetzuren, bernagieolie en biotine. Yorkshire Terriërs kunnen kieskeurig zijn als het gaat om hun voeding. Een smakelijke voeding is dan ook een vereiste. Daarom bevredigt ROYAL CANIN® Yorkshire Terriër Adult zelfs de meest kieskeurige eter, dankzij een combinatie van uitzonderlijke smaken, die zelfs jouw Yorkshire Terriër niet zal kunnen weerstaan! Yorkshire Terriërs kunnen heel oud worden. Hun gemiddelde levensverwachting is maar liefst 15 jaar en zij staan een derde van hun leven bloot aan ouderdomsverschijnselen. Daarom bevat ROYAL CANIN® Yorkshire Terriër Adult geselecteerde voedingsstoffen om de gezondheid van oudere honden te helpen behouden. ROYAL CANIN® Yorkshire Terriër Adult helpt de vorming van tandsteen verminderen, dankzij de toegevoegde calciumvangers aan deze formule. Omdat ook bij honden smaken verschillen is ROYAL CANIN® Yorkshire Terriër ook beschikbaar als een overheerlijk zacht natvoer. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® Yorkshire Terriër Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Gezonde vacht
  • Voor kieskeurige honden
  • Vroege ondersteuning van het verouderingsproces
Categorie: Droge voeding
Dier: Hond
Gewicht (kg): 7.5
Levensfase: Adult
Smaak: Gevogelte
Structuur: Korrel
Type verpakking: Zak
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 29.000IE, Vitamine D3: 800IE, IJzer (3b103): 44mg, Jodium (3b201, 3b202): 4,4mg, Koper (3b405, 3b406): 13mg, Mangaan (3b502, 3b504): 57mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 139mg, Selenium (3b801, 3b811, 3b812): 0,09mg-Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 5g-Sensoriële toevoegingsmiddelen: Thee extract (bron van polyfenolen): 150mg-Conserveermiddelen-Antioxidanten.
Type voeding: Functionele voeding
Probleemoplossende voeding: Vacht & huid
Ras: Yorkshire Terrier
Andere informatie: *L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.
Samenstelling advies: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïsmeel, rijst, dierlijke vetten, tarwegluten*, tarwe, maïs, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, bietenpulp, mineralen, visolie, sojaolie, gistproducten, fructo-oligosacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden en bèta-glucanen), bernagieolie (0,1%), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Ruw eiwit: 28,0%-Ruw vet: 18,0%-Ruwe as: 5,1%-Ruwe celstof: 2,8%-EPA/DHA: 0,30%-Omega-3 vetzuren: 0,68%-Omega-6 vetzuren: 3,38%-Natriumtripolyfosfaat: 3,5g/kg-Biotine: 3,07mg/kg-Vitamine C: 300mg/kg.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.
Leeftijd: 1-7