Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Baron 440 gasbarbecue

BROIL KING
HQ000002627

Broil King Baron 440 gasbarbecue

Baron 440 gasbarbecue

BROIL KING
HQ000002627

Broil King Baron 440 gasbarbecue

€ 1.399,00

GRATIS
Gratis accessoirepakket (gietijzeren wok, olieverstuiver & schort) bij aankoop van een Broil King Crown 440 of Baron 440.

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Laat je verrassen door de prestaties van de Broil King Baron 440 gasbarbecue. Dankzij zijn gesloten gietaluminium kuip kan je de temperaturen constant houden en wordt het barbecueën alleen maar gemakkelijker. De omkeerbare gietijzeren braadroosters zorgen ervoor dat je heel flexibel kan barbecueën. In combinatie met de 'Do More' accessoires van Broil King zijn de mogelijkheden van je gerechten eindeloos. De verlichte bedieningsknoppen zijn stijlvol en functioneel. In pyrolyse/sear stand zijn de indicatoren feller verlicht zodat je vanop afstand duidelijk ziet dat je barbecue op maximum vermogen aan het branden is.
  • Gietijzeren omkeerbare braadroosters. Twee zijden, twee grillmethodes. Uitneembaar om te vervangen door de Broil King Do More accessoires.
  • Dual-Tube branders voor gelijkmatige warmteverdeling
  • Gietaluminium afgesloten kuip die de barbecue perfect op temperatuur houdt.
  • Vleessappen druipen door de braadroosters op de Flav-R-Wave warmteverdelers. Deze warmteverdelers bedekken het volledige braadoppervlak en zorgen voor meer barbecuesmaak.
  • Verlichte bedieningsknoppen.
Binnen-/buitengebruik: Buiten
Hoogte (cm): 116
Lengte (cm): 145
Lijn/Serie: Baron
Eigenschappen: Elektronische ontsteking/waakvlam, Inclusief thermometer, Met deksel, Met wielen, Uitgevoerd met zijbrander
Kleur: Zwart
Brandstof: Gas
Geschikt voor aantal personen: 12
Garantie (jaar): 25, 10 , 2
Aantal hoofdbranders: 4
Diepte (cm): 61
Kookoppervlak: 65 x 44,7
Volume (m³): 1.02602