Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Bio Shampoo bij jeuk 200ml

BEAPHAR
HQ000351384

De Beaphar Bio Shampoo bij Jeuk is geschikt voor honden met een gevoelige of geïrriteerde huid, bijvoorbeeld door insectenbeten.

Bio Shampoo bij jeuk 200ml

BEAPHAR
HQ000351384

De Beaphar Bio Shampoo bij Jeuk is geschikt voor honden met een gevoelige of geïrriteerde huid, bijvoorbeeld door insectenbeten.

€ 11,95

€ 59,75/l

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

De Beaphar Bio Shampoo bij Jeuk is geschikt voor honden met een gevoelige of geïrriteerde huid, bijvoorbeeld door insectenbeten. Hij bevat Aloë Vera Gel afkomstig uit biologische landbouw, die de huid hydrateert en de vacht verzacht. Het Ecocert label garandeert de natuurlijke oorsprong en de kwaliteit van de gebruikte ingrediënten. De shampoo, verrijkt met Sint-janskruid en Cassis, verzacht en beschermt de gevoelige huid. De neutrale pH-waarde van deze shampoo respecteert de vacht van je hond. Daarnaast wordt de biologische shampoo verpakt in volledig recycleerbare tubes, gemaakt van het hernieuwbaar materiaal suikerriet. De verpakkingen dragen het “I’m green” label.
  • Verzacht en beschermt de gevoelige huid
  • Op basis van natuurlijke actieve ingrediënten uit biologische landbouw
  • 0% parabenen, siliconen, kleurstoffen
  • pH neutraal
Categorie: Huid & vacht
Dier: Hond
Huidtype: Jeuk
Levensfase: Alle levensfases
Vachttype: Alle vachttypes
Volume (l): 0.2
Kleur: Transparant
Grootte dier: Alle groottes
Materiaal: Volledig recycleerbare tubes, gemaakt van het hernieuwbaar materiaal suikerriet
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Maak het dier nat en breng de shampoo aan op zijn rug. Masseer voorzichtig in en spoel daarna grondig uit. Droog de hond met een handdoek.