Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Bio anti-klit spray 200ml

BEAPHAR
HQ000351380

De Beaphar Bio Anti-Klit Spray voor honden en katten vergemakkelijkt het verwijderen van klitten in de vacht, zonder te spoelen.

Bio anti-klit spray 200ml

BEAPHAR
HQ000351380

De Beaphar Bio Anti-Klit Spray voor honden en katten vergemakkelijkt het verwijderen van klitten in de vacht, zonder te spoelen.

€ 11,95

€ 56,75/l

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

De Beaphar Bio Anti-Klit Spray voor honden en katten vergemakkelijkt het verwijderen van klitten in de vacht, zonder te spoelen. De spray bevat Aloë Vera Gel afkomstig uit biologische landbouw, die de huid hydrateert en de vacht verzacht. Het Ecocert label garandeert de natuurlijke oorsprong van de ingrediënten, die geselecteerd werden op basis van hun kwaliteit. De spray, verrijkt met Bernagie-olie en Munt, voedt, versterkt en revitaliseert de vacht. De spray herstelt de soepelheid van het haar, waardoor het ontwarren gemakkelijker gaat. De neutrale pH-waarde van deze anti-klitspray respecteert de vacht van je dier. Daarnaast wordt de biologische spray verpakt in volledig recycleerbare flessen, gemaakt van het hernieuwbaar materiaal suikerriet. De verpakkingen dragen het “I’m green” label.
  • Vergemakkelijkt het verwijderen van klitten in de vacht, zonder te spoelen
  • Op basis van natuurlijke actieve ingrediënten uit biologische landbouw
  • 0% parabenen, siliconen, kleurstoffen
Categorie: Huid & vacht
Dier: Kat, Hond
Volume (l): 0.2
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Bespuit de vacht van op een afstand van ca. 20 cm. Masseer zacht, laat een paar minuten intrekken en borstel vervolgens de vacht. Deze spray moet niet uitgespoeld worden.