Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Bioclean 5L

HORTA
HQ000496890

HORTA BIOCLEAN is een krachtig en duurzaam reinigingsmiddel tegen atmosferische vervuiling of zwarte aanslag op basis van enzymen.

Bioclean 5L

HORTA
HQ000496890

HORTA BIOCLEAN is een krachtig en duurzaam reinigingsmiddel tegen atmosferische vervuiling of zwarte aanslag op basis van enzymen.

€ 34,95

Beste prijs-kwaliteit
€ 6,99/l

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

HORTA BIOCLEAN is een krachtig reinigingsmiddel tegen atmosferische vervuiling of zwarte aanslag. Het is een duurzaam vloeibaar reinigingsmiddel op basis van enzymen voor het grondig reinigen van verscheidene oppervlakken buitenshuis: daken, gevels (al dan niet geschilderd), terrassen, opritten, ornamenten, tuinbeelden, blauwe hardsteen (arduin), dorpels, grafzerken, tuinmeubels... De speciaal geselecteerde enzymen in het product breken de vervuiling af zoals de enzymen in ons lichaam het voedsel helpen verteren. Een regenbui spoelt het afgebroken vuil voor u weg en activeert de enzymen opnieuw voor een lange nawerking. Bovendien creëert het ook een beschermend effect waardoor er zich na een behandeling minder snel nieuw vuil ophoopt.
  • Concentraat
  • Duurzaam reinigingsmiddel op basis van enzymen tegen zwarte en alle atmosferische aanslag
  • Reinigt vrijwel alle oppervlakken : natuursteen en baksteen, gevels, (rieten) daken, arduin, dorpels, klinkers, terrastegels, beton, grind en muren, grafzerken en tuinornamenten, omheiningen, tuinmeubels, alle houtsoorten, glas, plastic, kunstgras en geverfde oppervlakken, maar ook (party)tenten, parasols en zonneschermen.
Behandelbaar oppervlak (m²): 250
Categorie: Aanslagreiniger
Inhoud (l): 5
Omgeving: Daken, Grafzerken, Hardhout, Opritten, Tegels, Terrassen, Tuinmeubelen
Toepassingsperiode: maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober
Werking tegen: Zwarte aanslag
Type: Biologisch
Soort: Zwarte aanslag
Eigenschappen: Bio, Geschikt voor vegan
Toepassing: Concentraat
Hoe te gebruiken?: HORTA BIOCLEAN is een geconcentreerd product dat in functie van de graad van de vervuiling kan worden verdund met water. Ernstige vervuiling: 1L verdunnen met 1L water. Normale vervuiling: 1L verdunnen met 2L water. Lichte vervuiling: 1L verdunnen met 3L water. Zeer lichte vervuiling: 1L verdunnen met 5L water. Verbruik 1L verdund product per 5 tot 10m² afhankelijk van de aard van de ondergrond. Breng de verdunning ruim aan op een droge of lichtvochtige ondergrond met een sproeier, gieter of lage druk. Om een optimaal resultaat te kunnen garanderen bij ernstige vervuiling is het aan te raden het product licht in te borstelen en/of eventueel de behandeling te herhalen. Afhankelijk van de aard en graad van vervuiling en de regenval wordt het maximale resultaat na enkele weken bereikt.
Samenstelling: Op basis van enzymen
Dosering (advies): Verdun Horta Bioclean Zwarte Aanslag met water in een verhouding van 1 op 5 tot 1 op 1