Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Blauwe steen reiniger 1 l

HG
HQ000016341

Eenvoudig blauwe steen reinigen

Blauwe steen reiniger 1 l

HG
HQ000016341

Eenvoudig blauwe steen reinigen

€ 10,95

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Blauwe steen reinigen wordt kinderspel met HG blauwe steen reiniger. U reinigt eenvoudig, snel en veilig alle soorten blauwe steen. Deze fris geurende, geconcentreerde dweilreiniger zorgt voor een grondige reiniging met een streeploos resultaat. Nadrogen of dweilen is niet meer nodig.
  • Streeploos
  • Het karakter van de hardsteen blijft behouden
  • Mat blijft mat, glans blijft glans
  • Bij regelmatig gebruik wordt het natuursteen ook nog eens gevoed
Gewicht (kg): 1.12
Inhoud (l): 1
Toepassing: Uw blauwe steen reinigen zonder het karakter aan te tasten? Geen probleem met de blauwe steen reiniger van HG. Onze blauwe steen reiniger zal er zelfs voor zorgen dat de natuursteen gevoed wordt. Daarbij geeft het een streeploos en fris geurend resultaat.
Hoe te gebruiken?: Los 50 ml HG blauwe steen reiniger op in een halve emmer (5 l) lauw water. Maak de vloer schoon met een goed uitgewrongen mop of dweil. Spoel deze regelmatig uit in de gemaakte oplossing of onder de kraan. Laat de vloer uit zichzelf drogen (niet naspoelen of nadweilen). Volg onderstaande stappen bij intensievere vervuiling. Maak een sterkere oplossing: los tot 100 ml op in 5 l lauw water. Maak de vloer nat met een zekere hoeveelheid dweilwater. Schrob de vloer gelijkmatig. Neem het vuile water van de vloer steeds volledig op met een mop of dweil. Spoel en wring de mop of dweil steeds goed uit. Mop of dweil vervolgens zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing.