Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Bodembedekking 30 L

BACK-2-NATURE
HQ000030990

Ecologische bedding voor kleine zoogdieren die lang meegaat

Bodembedekking 30 L

BACK-2-NATURE
HQ000030990

Ecologische bedding voor kleine zoogdieren die lang meegaat

€ 18,45

€ 0,62/l

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

De unieke Back-2-Nature bodembedekking voor knaagdieren en andere kleine dieren is gemaakt van > 99 % gerecycled papier zonder toevoegingen of chemicaliën.

  • Nestmateriaal en bakvulling voor onze kleinste huisdieren.
  • De plattere en geribbelde korrels van back-2-nature bestaan voor 99% uit gerecycled papier. Vocht wordt geabsorbeerd in plaats van dat het op het reguliere nestmateriaal blijft liggen. Zo blijven de meest fijngevoelige pootjes droger en is er minder kans op irritatie als gevolg van blootstelling aan natte materialen.
  • Met een platter oppervlak biedt back-2-nature een veiligere ervaring voor kleine pootjes en enkelgewrichten, omdat de korrels niet omrollen wanneer erdoorheen wordt gehuppeld of gehold.
  • Back-2-nature wordt steriel geproduceerd en is nagenoeg stofvrij, zodat de irritaties van hooi en dennenschaafsel worden verminderd.
  • Nestmateriaal en bakvulling voor kleine dieren van back-2-nature is composteerbaar wanneer de uitwerpselen eruit verwijderd zijn, maar wij raden aan dit bij uw lokale gemeente te verifiëren.Geschikt voor konijnen, knaagdieren, fretten, vogels en reptielen.
Categorie: Bodembedekking
Dier: Reptielen, Fret, Vogel, Konijn, Knaagdier
Type verpakking: Zak
Volume (l): 30