Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Broma Kill rodenticide 150g

BSI
HQ000317112

BSI Broma Kill 150 g (6x25g)

Broma Kill rodenticide 150g

BSI
HQ000317112

BSI Broma Kill 150 g (6x25g)

€ 8,95

€ 59,67/kg

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Broma Kill is een gebruiksklaar lokaas op basis van haver en een krachtig anticoagulant (bromadiolone) voor de bestrijding van huismuizen, bosmuizen en ratten. Het lokaas is voorverpakt in handige zakjes en is bestemd voor gebruik in verzegelde lokaasdozen. Het mag zowel binnenshuis als buiten rondom gebouwen toegepast worden. Eén enkele opname van lokaas volstaat in de meeste gevallen voor afdoding. Het product bevat een bitterstof en een kleurstof om het risico op accidentele inname te verminderen. Deze stoffen maken het lokaas evenwel niet minder aantrekkelijk voor de muizen en ratten. (BE2018-0024)

  • Onweerstaanbaar aantrekkelijk
  • Gepelde haver
  • Effectief, één enkele opname volstaat
Categorie: Ratten- en muizenbestrijding
Gewicht (kg): 0.15
Inhoud (l): 0.15
Omgeving: Binnen, Buiten
Toelatingsnummer: BE2018-0024
Toepassingsperiode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
Vorm: Rechthoek
Werking tegen: Muizen, Ratten
Type: Rodenticiden
Toepassing: Buiten;Binnen
Hoe te gebruiken?: Huismuizen: aan het begin van de behandeling moeten de lokaasdozen tenminste iedere 2 tot 3 dagen gecontroleerd worden en daarna minstens éénmaal per week, teneinde na te gaan of het lokaas wordt aanvaard, de lokaasdozen intact zijn en om dode knaagdieren te verwijderen. Vul het lokaas aan wanneer dat nodig is. Bosmuizen: de lokaasdozen dienen pas 5 à 7 dagen na het begin van de behandeling te worden gecontroleerd en daarna ten minste wekelijks,om na te gaan of het lokaas geaccepteerd wordt en de lokaasdozen intact zijn en om dode knaagdieren te verwijderen. Lokaas indien nodig aanvullen. Ratten: de lokaasdozen dienen pas 5 à 7 dagen na het begin van de behandeling te worden gecontroleerd en daarna ten minste wekelijks, om na te gaan of het lokaas geaccepteerd wordt en de lokaasdozen intact zijn en om dode knaagdieren te verwijderen. Lokaas indien nodig aanvullen. Bij gebruik buiten rondom gebouwen: plaats de lokaasdozen in gebieden waar geen overstromingen kunnen optreden. Vervang lokaas in een lokaasdoos als het lokaas beschadigd is door water of verontreinigd is door vuil.
Samenstelling: Bromdiolone 0,0025%
Bewaaradvies: Buiten bereik van kinderen en in een droge omgeving bewaren
Houdbaarheidsdatum: 2023-12-31T00:00:00.0000000
Dosering (advies): Huismuis (binnen) : 1 zakje (25 g) zwak: 5 m afstand tussen lokaasdozen sterk: 2 m afstand tussen lokaasdozen Bosmuis (binnen) : 2 zakjes (50 g) zwak: 5m afstand tussen lokaasdozen sterk: 2m afstand tussen lokaasdozen Bruine rat ( binnen en buiten): 2 - 4 zakjes (50-100 g) zwak: 10 m afstand tussen lokaasdozen sterk: 5m afstand tussen lokaasdozen
Gewasbescherming: Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden steeds veilig. Lees voor gebruik steeds het etiket en de productinformatie, inclusief de passende waarschuwingszinnen en –symbolen.