Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

CCN Medium Digestive Care 3kg

ROYAL CANIN
HQ000016106

ROYAL CANIN® Digestive Care Medium - hondenvoer voor volwassen middelgrote honden met een volwassen gewicht van 11 tot 25 kilo ter ondersteuning van de spijsvertering.

CCN Medium Digestive Care 3kg

ROYAL CANIN
HQ000016106

ROYAL CANIN® Digestive Care Medium - hondenvoer voor volwassen middelgrote honden met een volwassen gewicht van 11 tot 25 kilo ter ondersteuning van de spijsvertering.

Gewicht (kg)

€ 25,55

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Met een gezonde spijsvertering voelt je hond zich niet alleen comfortabeler, maar het stelt hem ook in staat maximaal voedingsstoffen op te nemen ter ondersteuning van zijn gezondheid. ROYAL CANIN® Digestive Care Medium is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht tussen 11 en 25 kilogram en is speciaal ontwikkeld voor honden ter ondersteuning van de spijsvertering. Deze formule bevat een mix van prebiotica en vezels ter bevordering van een evenwichtige darmflora. Prebiotica zijn essentiële voedingsstoffen die de goede bacteriën in de darmen van je hond ondersteunen, dit helpt bij de ondersteuning van een optimaal gezonde spijsvertering. Bij Royal Canin hebben we de eiwitbron aangepast aan de behoeften van jouw hond en gebruiken we alleen eiwitten van hoge kwaliteit. Dankzij onze regelmatige en strenge kwaliteitscontroles zijn de voedingsstoffen in deze formule beter beschikbaar voor vertering. Onze Digestive Care voedingslijn bestaat uit twee componenten: krokante brokken en een overheerlijk natvoer in een pouch. Beiden zijn compleet van samenstelling en vullen elkaar perfect aan. Geloof ons niet alleen op ons woord: ROYAL CANIN® Digestive Care Medium geeft in 91 procent van de gevallen een optimale stoelgang, het bewijs van een gezonde spijsvertering.* ROYAL CANIN® Digestive Care Medium heeft zijn succes bewezen. *Royal Canin interne studie
  • Bewezen resultaten
  • Verbetert de kwaliteit van de ontlasting
Categorie: Droge voeding
Dier: Hond
Gewicht (kg): 3
Levensfase: Adult
Smaak: Gevogelte
Structuur: Korrel
Type verpakking: Zak
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 22.000IE, Vitamine D3: 1.000IE, E1 (IJzer): 38mg, E2 (Jodium): 3,8mg, E4 (Koper): 12mg, E5 (Mangaan): 49mg, E6 (Zink): 132mg, E8 (Selenium): 0,06mg - Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g - Conserveermiddelen - Antioxidanten.
Type voeding: Functionele voeding
Grootte dier: Middelgrote rassen (11kg - 25kg)
Ras: Alle rassen
Andere informatie: *L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.
Samenstelling advies: Rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, tarwemeel, dierlijke vetten, tarwe, maïsgluten, isolaat van plantaardige eiwitten*, gerst, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, sojaolie, mineralen, visolie, plantaardige vezels, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Ruw eiwit: 25,0% - Ruw vet: 18,0% - Ruwe as: 6,2% - Ruwe celstof: 1,8%.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.
Leeftijd: 1-7