Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

CatComfort rustgevende halsband

BEAPHAR
HQ000373085

Het feromoon in de Beaphar CatComfort Rustgevende Halsband helpt om ongewenst gedrag te voorkomen bij katten en kittens.

CatComfort rustgevende halsband

BEAPHAR
HQ000373085

Het feromoon in de Beaphar CatComfort Rustgevende Halsband helpt om ongewenst gedrag te voorkomen bij katten en kittens.

€ 19,95

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Het feromoon in de Beaphar CatComfort Rustgevende Halsband is een klinisch bewezen, eenvoudige en effectieve oplossing om ongewenst gedrag te helpen voorkomen en katten en kittens te kalmeren. Beaphar CatComfort bevat feromonen die door de kat herkend worden. Dit helpt de kat, waar hij ook is, om zich op zijn gemak te voelen. Hierdoor helpt het veel voorkomende gedragsproblemen te verminderen, zoals overmatig miauwen, vechten, agressief gedrag, conflicten, anderen ontlopen, verstoppen en angst.
  • Met feromonen
  • Helpt bij spanningen tussen katten
  • Met veiligheidsmechanisme
Categorie: Rustgevende producten
Dier: Kat, Hond
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Niet openen voor gebruik. Plaats de halsband om de nek van de kat en schuif het uiteinde in de beugel om aan te passen. Trek de halsband aan. Laat twee vingers ruimte tussen de halsband en de nek van uw kat. Voor kittens moet de kraag regelmatig worden aangepast. Zorg ervoor dat de band in contact is met de huid. Overlap niet met een andere halsband, omdat dit het kalmerende effect van het product kan verminderen. Knip de wat overbodig is van de halsband af en gooi bij het huisvuil. De band moet ten minste 15 minuten voor de mogelijk stressvolle situatie worden aangetrokken. De lichaamstemperatuur van uw kat zal de halsband activeren, waardoor het feromoon in de lucht kan vrijkomen, waardoor het kalmerende effect ontstaat. Verwijder de band voor een bad. Niet gebruiken bij een geïrriteerde huid. Niet gebruiken bij kittens jonger dan 12 weken.