Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Dimming Thermostat Day/Night 600w

Habistat
HQ000512102

Dimming Thermostat Day/Night 600w

Dimming Thermostat Day/Night 600w

Habistat
HQ000512102

Dimming Thermostat Day/Night 600w

€ 116,99

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

De Digital Dimming Day/Night Thermostaat en Timer is geschikt voor de meeste warmtebronnen en zorgt voor een constante temperatuur in plaats van een warm/koud cyclus. De dag- en nachttemperatuur kunnen afzonderlijk worden ingesteld en de thermostaat geeft continu de huidige temperatuur en tijd aan. Een revolutionaire stroommeter geeft voortdurend het % vermogen van de verwarming aan.
  • 3 in 1, deze thermostaat is een dimmende thermostaat, digitale thermometer en digitale timer in één apparaat! Bevat twee afzonderlijke getimede circuits om verwarmer, verlichting, ventilatoren of sproeisystemen tweemaal per 24 uur in en uit te schakelen.
  • Door gebruik van een thermostaat heeft u altijd de juiste temperatuur voor uw dier en voorkomt u energieverspilling. Wisselen of uitzetten van lampen in verschillende seizoenen is verleden tijd. Er kunnen zowel boven- als ondergrenzen voor de temperatuur worden ingesteld met een alarmmelding.
  • Bereik van 0 - 50⁰C, voorzien van dag en nacht instelling, tevens een 2de stopcontact welke u kunt schakelen met aparte timer voor bijvoorbeeld een sproeisysteem, verlichting etc. Maximaal 600w belastbaar, tot 0,1°C nauwkeurig. Het apparaat verliest de geheugeninstellingen niet als de stroom wordt uitgeschakeld.
Breedte (cm): 13.1
Dier: Reptielen
Gewicht (kg): 0.682
Hoogte (cm): 23
Lengte (cm): 6