Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Duo ontstopper 2x 500 ml

HG
HQ000015243

Afvoerontstopper voor hardnekkige verstoppingen

Duo ontstopper 2x 500 ml

HG
HQ000015243

Afvoerontstopper voor hardnekkige verstoppingen

€ 14,15

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

HG duo ontstopper is bedoeld om de meest hardnekkige verstoppingen in de afvoer op te lossen. Vanaf nu is er geen loodgieter meer nodig! In de keuken wordt de verstopping vaak veroorzaakt door vet- en etensresten. In de badkamer wordt verstopping veroorzaakt door tandpasta, haar, zeepresten en huidvetten. HG duo ontstopper is de extreem sterke afvoerontstopper voor keuken en badkamer!
  • Extreem sterk door unieke 2-componenten technologie
  • Voor de meest hardnekkige verstoppingen
  • Veilig voor alle afvoerleidingen
  • Gebruiksklaar
  • Spat of bruist niet
Gewicht (kg): 1.42
Inhoud (l): 0.5
Toepassing: Heeft u een zeer krachtige afvoerontstopper nodig? Met deze uiterst krachtige ontstopper maakt u korte metten met de meest hardnekkige verstoppingen. HG duo ontstopper is namelijk gebaseerd op een unieke 2-componententechnologie waarmee zelfs de hardnekkigste verstoppingen effectief verholpen kunnen worden. Het is veilig in gebruik en ook veilig voor alle afvoerleidingen. Beide componenten zijn gebruiksklaar en hoeven niet verdund te worden, waardoor er minder kans is op spatten. Ook bruist of spat onze krachtige ontstopper niet als deze in de afvoer wordt gegoten.
Hoe te gebruiken?: Haal eerst zo veel mogelijk water weg dat niet meer wegloopt. Giet voorzichtig 1 deel duo ontstopper (zie maatstrepen op de fles) van fles A (rode fles) in de verstopte afvoer. Giet voorzichtig 2 delen (zie maatstrepen op de fles) van fles B (paarse fles) in de verstopte afvoer. Laat het geheel minimaal 1 uur inwerken. Hoe langer de inwerktijd, des te groter de kans dat de verstopping maximaal wordt opgelost. Indien mogelijk toepassen vóór het slapen gaan zodat het product de hele nacht kan inwerken. Spoel na met een ruime hoeveelheid water en giet het restant aan vloeistof van fles A en vervolgens het restant van fles B voorzichtig in de afvoer om een optimale nawerking te verkrijgen. Laat ook dit 1 uur inwerken en spoel vervolgens na met een ruime hoeveelheid water.