Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

FBN British Shorthair 2kg

ROYAL CANIN
HQ000003624

ROYAL CANIN® British Shorthair Adult - Rasspecifiek kattenvoer voor de volwassen Brits Korthaar vanaf 1 tot 12 jaar

FBN British Shorthair 2kg

ROYAL CANIN
HQ000003624

ROYAL CANIN® British Shorthair Adult - Rasspecifiek kattenvoer voor de volwassen Brits Korthaar vanaf 1 tot 12 jaar

Gewicht (kg)

€ 29,95

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Jouw Britse Korthaar kat heeft een robuust en gespierd lichaam dat de juiste voedingsstoffen nodig heeft om gezond en sterk te blijven. ROYAL CANIN® British Shorthair Adult is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw volwassen Britse Korthaar in het achterhoofd. Het eiwitgehalte in ROYAL CANIN® British Shorthair Adult is aangepast om de spiermassa van je robuuste Britse Korthaar te ondersteunen. Ook L-carnitine is in de voeding aanwezig. De toegevoegde omega 3 vetzuren (EPA en DHA) helpen bij de ondersteuning van de gezonde gewrichten van je kat. ROYAL CANIN® British Shorthair Adult bevat taurine (een aminozuur) en de vetzuren EPA en DHA die een gezonde hartfunctie helpen ondersteunen. Een uitgebalanceerd mineralengehalte helpt de gezondheid van de urinewegen van de volwassen kat te behouden. Bij de ontwikkeling van British Shorthair Adult hebben we ook gekeken naar de unieke kaak van de Britse Korthaar. Dit ras heeft de neiging om het eten naar binnen te schrokken. Het gebit is kwetsbaar en je kat is vatbaar voor gebitsaandoeningen. De speciaal aangepaste brokken stimuleren de Britse Korthaar om goed te kauwen. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® British Shorthair Adult eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Speciaal voor de kaak van de brits korthaar
  • Ondersteuning van botten en gewrichten
  • Gezondheid van het hart
Categorie: Droge voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 2
Levensfase: Adult
Smaak: Gevogelte
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 34.000IE, Vitamine D3: 900IE, Vitamine E: 690mg, E1 (IJzer): 31mg, E2 (Jodium): 3,1mg, E4 (Koper): 10mg, E5 (Mangaan): 41mg, E6 (Zink): 121mg, E8 (Selenium): 0,06mg-Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g-Conserveermiddelen-Antioxidanten.
Type voeding: Functionele voeding
Ras: British Shorthair
Samenstelling advies: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, isolaat van plantaardige eiwitten*, dierlijke vetten, maïs, maïsgluten, plantaardige vezels, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, cichoreipulp, visolie, sojaolie, mineralen, gist en delen daarvan, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Ruw eiwit: 36%-Ruw vet: 23%-Ruwe as: 8,3%-Ruwe celstof: 2,9%-Calcium: 1,32%-Fosfor: 1,15%.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.