Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

FBN British Shorthair 85g

ROYAL CANIN
HQ000015953

ROYAL CANIN® British Shorthair Adult natvoer - Rasspecifiek natvoer in saus voor de volwassen Brits Korthaar van 12 maanden tot 12 jaar

FBN British Shorthair 85g

ROYAL CANIN
HQ000015953

ROYAL CANIN® British Shorthair Adult natvoer - Rasspecifiek natvoer in saus voor de volwassen Brits Korthaar van 12 maanden tot 12 jaar

€ 2,12

€ 24,94/kg

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Je Britse Korthaar is op deze leeftijd volwassen en de wereld ligt aan haar pootjes. Toch heeft zij een complete en uitgebalanceerde voeding nodig om gezond te blijven. ROYAL CANIN® British Shorthair Adult in Gravy is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw volwassen Britse Korthaar in het achterhoofd. De typische Britse Korthaar heeft een robuust en gespierd lichaam. De massa van zo'n solide en krachtige kat moet komen van haar spieren en niet uit vet. De juiste voedingsstoffen (en portiegroottes) helpen dit te bereiken. ROYAL CANIN® British Shorthair Adult in Gravy bevat een aangepast vetgehalte (3,2%) dat je kat helpt haar ideale lichaamsgewicht te behouden. Om de vacht van je kat mooi dik, kort en zacht te houden bevat ROYAL CANIN® British Shorthair Adult in Gravy uitgebalanceerde voedingsstoffen, die niet alleen de vacht voeden maar ook de gezondheid van de huid ondersteunen. De uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen in ROYAL CANIN® British Shorthair Adult in Gravy helpt gezonde urinewegen te ondersteunen. ROYAL CANIN® British Shorthair Adult is ook beschikbaar als overheerlijke, krokante brok. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je kat gemengd te voeren, zodat zij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® British Shorthair Adult in Gravy eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Gematigde energie
  • Gezonde urinewegen
  • Gezonde huid en vacht
Categorie: Natte voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 1.02
Levensfase: Adult
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 260IE, E1 (IJzer): 8mg, E2 (Jodium): 0,33mg, E4 (Koper): 2,6mg, E5 (Mangaan): 2,5mg, E6 (Zink): 25mg.
Probleemoplossende voeding: Vacht & huid
Ras: British Shorthair
Samenstelling advies: Ruw eiwit: 9%-Ruw vet: 3,2%-Ruwe as: 1,2%-Ruwe celstof: 0,8%-Vochtgehalte: 81%.
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Vlees en dierlijke bijproducten, granen, vis en -bijproducten, plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen, suiker.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.