Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

FBN Kitten British Shorthair 400g

ROYAL CANIN
HQ000015960

British Shorthair Kitten van ROYAL CANIN® zijn brokjes die speciaal zijn ontwikkeld voor je jonge Brits Korthaar van 4 tot en met 12 maanden.

FBN Kitten British Shorthair 400g

ROYAL CANIN
HQ000015960

British Shorthair Kitten van ROYAL CANIN® zijn brokjes die speciaal zijn ontwikkeld voor je jonge Brits Korthaar van 4 tot en met 12 maanden.

Gewicht (kg)

€ 8,49

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

De groei is een periode van verandering en uitdagingen voor jouw Britse Korthaar kitten. Om het sterke, gespierde lichaam te ontwikkelen dat typisch is voor zijn ras, heeft jouw kitten de juiste voedingsstoffen nodig. ROYAL CANIN® British Shorthair Kitten is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw kitten in het achterhoofd. Een goede start op weg naar volwassenheid voor een gezonde kat! Britse kortharen zijn van nature rustig van aard en hebben de neiging gauw te zwaar te worden. Specifieke voeding in afgemeten hoeveelheden zullen de gezonde groei van je kitten ondersteunen. ROYAL CANIN® British Shorthair Kitten bevat een aangepast eiwitgehalte en een uitgebalanceerde hoeveelheid vitaminen en mineralen ter ondersteuning van de ontwikkeling van gezonde spieren en stevige botten. Terwijl het immuunsysteem van je kitten zich volop ontwikkeld, kan het best wat ondersteuning gebruiken. Het complex van antioxidanten, zoals vitamine E, in deze voeding helpt de natuurlijke weerstand van je kitten te ondersteunen. De vorm van de brokjes van ROYAL CANIN® British Shorthair Kitten is aangepast zodat deze makkelijker voor je kitten op te pakken en te kauwen zijn. Ook de spijsvertering van je kitten is nog volop in ontwikkeling. Hoogkwalitatieve eiwitten ondersteunen de spijsvertering. Daarom bevat deze voeding zeer goed verteerbare eiwitten (L.I.P) die de kwaliteit van de ontlasting helpt verbeteren. ROYAL CANIN® British Shorthair Kitten is ook beschikbaar als natvoeding in een overheerlijke saus. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je kitten gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® British Shorthair Kitten eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Goed verteerbare eiwitten (L.I.P. *) en prebiotica ter ondersteuning van een evenwicht in de darmflora. * L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.
  • Een complex van antioxidanten, waaronder vitamine E, helpt de natuurlijke afweer van het kitten te ondersteunen.
  • Met aangepast eiwitgehalte en nauwkeurig uitgebalanceerde formule ter ondersteuning van de ontwikkeling van gezonde spieren en botten voor een gezonde groei.
  • Deze speciaal ontworpen maanvormige brok is qua grootte en textuur aangepast zodat het Brits korthaar kitten het gemakkelijk kan oppakken. De unieke brok stimuleert het kauwen en ondersteunt de gebitshygiëne.
Categorie: Droge voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 0.4
Levensfase: Junior, Kitten
Type verpakking: Zak
Andere informatie: Toevoegingsmiddelen (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 33.500IE, Vitamine D3: 900IE, Vitamine E: 670mg, E1 (IJzer): 33mg, E2 (Jodium): 3,3mg, E4 (Koper): 10mg, E5 (Mangaan): 42mg, E6 (Zink): 124mg, E8 (Selenium): 0,05mg, L-carnitine: 50mg-Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g-Conserveermiddelen-Antioxidanten.
Samenstelling advies: Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 38% - Ruw vet: 20% - Ruwe as: 8% - Ruwe celstof: 2,2%.
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Samenstelling: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, isolaat van plantaardige eiwitten*, dierlijke vetten, maïs, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïsgluten, tarwemeel, bietenpulp, plantaardige vezels, visolie, mineralen, sojaolie, gist en delen daarvan, psylliumschil en psylliumzaden (0,5%), Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), extracten uit gist (bron van bèta-glucanen), bernagieolie, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Gebruiksaanwijzing: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorgdat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: Zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.