Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

FBN Kitten Maine Coon 10kg

ROYAL CANIN
HQ000015970

ROYAL CANIN® Maine Coon Kitten - Rasspecifiek kattenvoer voor Maine Coon kittens van 4 tot 15 maanden

FBN Kitten Maine Coon 10kg

ROYAL CANIN
HQ000015970

ROYAL CANIN® Maine Coon Kitten - Rasspecifiek kattenvoer voor Maine Coon kittens van 4 tot 15 maanden

Gewicht (kg)

€ 125,00

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

De groei is een periode van verandering en uitdagingen voor jouw Maine Coon kitten. Om zijn ontwikkelende immuunsysteem te ondersteunen heeft jouw kitten de juiste voedingsstoffen nodig. ROYAL CANIN® Maine Coon Kitten is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw kitten in het achterhoofd. Een goede start op weg naar volwassenheid voor een gezonde kat! Jouw Maine Coon kitten groeit extra lang door voordat hij de grootte heeft die dit ras zo uniek maakt. ROYAL CANIN® Maine Coon Kitten bevat een aangepast energie- en eiwitgehalte en een uitgebalanceerde hoeveelheid vitaminen (zoals vitamine D) en mineralen ter ondersteuning van gezonde botten en gewrichten. Het spijsverteringskanaal van je kitten is nog volop in ontwikkeling. Hoogkwalitatieve eiwitten in de voeding ondersteunen de spijsvertering. Daarom bevat ROYAL CANIN® Maine Coon Kitten de zeer goed verteerbare eiwitten L.I.P die de kwaliteit van de ontlasting helpen verbeteren. Ook het immuunsysteem van je kitten is nog volop in ontwikkeling en kan best wat ondersteuning gebruiken. Het complex van antioxidanten, zoals vitamine E, in deze voeding helpt de natuurlijke weerstand van je kitten te ondersteunen. De brokken in ROYAL CANIN® Maine Coon Kitten zijn extra groot en daardoor makkelijker op te pakken en te kauwen. ROYAL CANIN® Maine Coon Kitten is ook beschikbaar als natvoeding in een overheerlijke saus. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je kitten gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kitten ROYAL CANIN® Maine Coon Kitten eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.

  • Speciaal voor de grote kaak
  • Gezonde lange groeiperiode
  • Gezondheid van het spijsverteringsstelsel
  • Deze speciaal ontworpen maanvormige brok is qua grootte en textuur aangepast zodat het Brits korthaar kitten het gemakkelijk kan oppakken. De unieke brok stimuleert het kauwen en ondersteunt de gebitshygiëne.
Categorie: Droge voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 10
Levensfase: Junior, Kitten
Smaak: Gevogelte
Type verpakking: Zak
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 26.000IE, Vitamine D3: 700IE, E1 (IJzer): 37mg, E2 (Jodium): 3,7mg, E4 (Koper): 11mg, E5 (Mangaan): 48mg, E6 (Zink): 102mg, E8 (Selenium): 0,06mg - Conserveermiddelen - Antioxidanten.
Type voeding: Functionele voeding
Ras: Maine Coon
Andere informatie: Toevoegingsmiddelen (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 33.500IE, Vitamine D3: 900IE, Vitamine E: 670mg, E1 (IJzer): 33mg, E2 (Jodium): 3,3mg, E4 (Koper): 10mg, E5 (Mangaan): 42mg, E6 (Zink): 124mg, E8 (Selenium): 0,05mg, L-carnitine: 50mg-Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g-Conserveermiddelen-Antioxidanten.
Samenstelling advies: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, rijst, isolaat van plantaardige eiwitten*, maïs, tarwemeel, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, bietenpulp, gist en delen daarvan, visolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschil en psylliumzaden, mineralen, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), extracten uit gist (bron van bèta-glucanen), bernagieolie, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Ruw eiwit: 33% - Ruw vet: 22% - Ruwe as: 6,9% - Ruwe celstof: 5% - Per kg: Omega-3 vetzuren: 11,5g - Omega-6 vetzuren: 52,9g.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.