Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

FBN Kitten Maine Coon 400g

ROYAL CANIN
HQ000015918

Maine Coon Kitten van ROYAL CANIN® is speciaal samengesteld om de natuurlijke weerstand van je kitten te ondersteunen.

FBN Kitten Maine Coon 400g

ROYAL CANIN
HQ000015918

Maine Coon Kitten van ROYAL CANIN® is speciaal samengesteld om de natuurlijke weerstand van je kitten te ondersteunen.

Gewicht (kg)

€ 8,49

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

De groei is een periode van verandering en uitdagingen voor jouw Maine Coon kitten. Om zijn ontwikkelende immuunsysteem te ondersteunen heeft jouw kitten de juiste voedingsstoffen nodig. ROYAL CANIN® Maine Coon Kitten is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw kitten in het achterhoofd. Een goede start op weg naar volwassenheid voor een gezonde kat! Jouw Maine Coon kitten groeit extra lang door voordat hij de grootte heeft die dit ras zo uniek maakt. ROYAL CANIN® Maine Coon Kitten bevat een aangepast energie- en eiwitgehalte en een uitgebalanceerde hoeveelheid vitaminen (zoals vitamine D) en mineralen ter ondersteuning van gezonde botten en gewrichten. Het spijsverteringskanaal van je kitten is nog volop in ontwikkeling. Hoogkwalitatieve eiwitten in de voeding ondersteunen de spijsvertering. Daarom bevat ROYAL CANIN® Maine Coon Kitten de zeer goed verteerbare eiwitten L.I.P die de kwaliteit van de ontlasting helpen verbeteren. Ook het immuunsysteem van je kitten is nog volop in ontwikkeling en kan best wat ondersteuning gebruiken. Het complex van antioxidanten, zoals vitamine E, in deze voeding helpt de natuurlijke weerstand van je kitten te ondersteunen. De brokken in ROYAL CANIN® Maine Coon Kitten zijn extra groot en daardoor makkelijker op te pakken en te kauwen. ROYAL CANIN® Maine Coon Kitten is ook beschikbaar als natvoeding in een overheerlijke saus. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je kitten gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kitten ROYAL CANIN® Maine Coon Kitten eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Goed verteerbare eiwitten (L.I.P. *) en prebiotica ter ondersteuning van een evenwicht in de darmflora. * L.I.P.: eiwitten geselecteerd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid.
  • De groei voor het Maine Coon-kitten is uitzonderlijk lang en vormt het kader voor de unieke grote gestalte van het ras.
  • Een complex van antioxidanten, waaronder vitamine E, helpt de natuurlijke afweer van het kitten te ondersteunen.
  • Deze speciaal ontworpen kubusvormige brok is qua grootte en textuur aangepast aan de grote kaak van het Maine Coon kitten. De unieke brok stimuleert het kauwen om de mondhygiëne te ondersteunen.
  • Cette croquette en forme de cube spécialement conçue est adaptée en taille et en texture à la grande mâchoire du chaton Maine Coon. Le morceau unique stimule la mastication pour soutenir l'hygiène bucco-dentaire.
Categorie: Droge voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 0.4
Levensfase: Junior, Kitten
Type verpakking: Zak
Andere informatie: Toevoegingsmiddelen (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 34.000IE, Vitamine D3: 900IE, Vitamine E: 690mg, E1 (IJzer): 31mg, E2 (Jodium): 3,1mg, E4 (Koper): 10mg, E5 (Mangaan): 41mg, E6 (Zink): 121mg, E8 (Selenium): 0,06mg-Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g-Conserveermiddelen-Antioxidanten.
Samenstelling advies: Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 36% - Ruw vet: 23% - Ruwe as: 8,3% - Ruwe celstof: 2,9% - Calcium: 1,32% - Fosfor: 1,15%.
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Samenstelling: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, rijst, isolaat van plantaardige eiwitten*, maïs, tarwemeel, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, bietenpulp, gist en delen daarvan, visolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschil en psylliumzaden, mineralen, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), extracten uit gist (bron van bèta-glucanen), bernagieolie, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Gebruiksaanwijzing: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: Zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.