Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

FBN Ragdoll 10kg

ROYAL CANIN
HQ000016088

ROYAL CANIN® Ragdoll Adult - Rasspecifiek kattenvoer voor de volwassen Ragdoll van 1 tot 12 jaar

FBN Ragdoll 10kg

ROYAL CANIN
HQ000016088

ROYAL CANIN® Ragdoll Adult - Rasspecifiek kattenvoer voor de volwassen Ragdoll van 1 tot 12 jaar

Gewicht (kg)

€ 109,00

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

De Ragdoll dankt haar naam aan een zachte lappenpop en is ontstaan in de 60er jaren bij een Amerikaanse fokker. De Ragdoll is een speciale kat met bijzondere ogen en een zijdezachte vacht. Zij is groot en heeft een hartelijk en sociaal karakter. Een genot om in de buurt te hebben! De zijdezachte vacht van de Ragdoll heeft speciale verzorging nodig; vooral rond de nek waar de vacht het langst en dichtst is. ROYAL CANIN® Ragdoll Adult ondersteunt de gezonde huid en vacht van je Ragdoll door een combinatie van specifieke voedingsstoffen, zoals aminozuren, vitamines en omega 3 en omega 6 vetzuren. ROYAL CANIN® Ragdoll Adult bevat specifieke voedingsstoffen ter ondersteuning van het hart van je kat. Het grote lijf en zware botten kunnen een belasting vormen voor de botten en gewrichten van de Ragdoll. ROYAL CANIN® Ragdoll Adult is verrijkt met de vetzuren EPA en DHA ter ondersteuning van het behoud van stevige botten en gezonde gewrichten. De brokjes van ROYAL CANIN® Ragdoll Adult zijn aangepast aan de brede kaak van de Ragdoll en daardoor makkelijk op te pakken en te kauwen. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® Ragdoll Adult eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Speciaal voor de kaak van de ragdoll
  • Gezonde huid en vacht
  • Ondersteuning van botten en gewrichten
Categorie: Droge voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 10
Levensfase: Adult
Smaak: Gevogelte
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 25.500IE, Vitamine D3: 1.000IE, Vitamine E: 600mg, E1 (IJzer): 31,8mg, E2 (Jodium): 3,2mg, E4 (Koper): 9,8mg, E5 (Mangaan): 41,4mg, E6 (Zink): 118,1mg, E8 (Selenium): 0,04mg - Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 5g - Conserveermiddelen - Antioxidanten.
Type voeding: Functionele voeding
Probleemoplossende voeding: Vacht & huid
Ras: Ragdoll
Samenstelling advies: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, dierlijke vetten, isolaat van plantaardige eiwitten*, tarwe, maïsgluten, rijst, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, tarwemeel, cichoreipulp, mineralen, visolie, sojaolie, gist en delen daarvan, Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschil en psylliumzaden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Ruw eiwit: 34% - Ruw vet: 25% - Ruwe as: 7,4% - Ruwe celstof: 1,9% - DHA: 1,87g/kg.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.