Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

FCN Appetite Control 85g

ROYAL CANIN
HQ000373054

ROYAL CANIN® Appetite Control Care in Gravy - natvoer voor volwassen katten om bedelgedrag te helpen verminderen

FCN Appetite Control 85g

ROYAL CANIN
HQ000373054

ROYAL CANIN® Appetite Control Care in Gravy - natvoer voor volwassen katten om bedelgedrag te helpen verminderen

€ 2,32

€ 27,29/kg

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Vandaag de dag is overgewicht het grootste voeding-gerelateerde probleem voor katten en de gevolgen ervan op de gezondheid en levenskwaliteit van je kat zijn serieus. Overgewicht beperkt de snelheid en behendigheid van een kat, maar het verhoogt eveneens het risico op het ontstaan van mogelijk serieuze ziekten. Het kan een uitdaging zijn om je kat slank en lenig te houden. Ook sterilisatie kan tot gewichtstoename leiden. Na een sterilisatie kan de fysieke activiteit afnemen met ongeveer 50%**. Castratie kan eveneens leiden tot een afname van de stofwisselingssnelheid. **Belsito en anderen, 2009 Na castratie neemt de spontane voedselinname van katten toe. Omdat katten meer honger krijgen, kunnen ze gaan bedelen. 56% van de katteneigenaren gaf aan dat hun kat vaker om voedsel bedelt.* * Bron: Ipsos Satiety Study 2014 ROYAL CANIN® Appetite Control Care in Gravy helpt het hongergevoel te verminderen met een specifiek vochtgehalte van katten die de neiging hebben om tussen de maaltijden door te eten. Tijdens een interne studie van Royal Canin gaf meer dan 90% van de katteneigenaren die gebruik maakten van het programma aan dat het bedelgedrag van hun kat na 4 weken gebruik onder controle was. Royal Canin neemt de gezondheid van je huisdier serieus. ROYAL CANIN® Appetite Control Care in Gravy is een complete voeding voor gesteriliseerde volwassen katten die de neiging hebben om te bedelen. Je hebt de keuze uit droogvoeding (brokjes) en een natvoeding. Hoe combineer je dagelijks droog- en natvoeding? Geef 1 zakje natvoeding en pas de hoeveelheid brokjes daarop aan. Kijk voor de juiste hoeveelheden altijd op de verpakking.
  • BEWEZEN RESULTATEN: Meer dan 90% van de eigenaren gaf aan dat het bedelgedrag tussen de maaltijden door na 4 weken afnam.
  • REGULEERT HET HONGERGEVOEL: bevordert een verzadigd gevoel
  • GEWICHTSBEHEERSING: helpt het risico op gewichtstoename te beperken
Categorie: Natte voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 1.02
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 110IE, IJzer (3b103): 3mg, Jodium (3b202): 0,26mg, Koper (3b405, 3b406): 2,1mg, Mangaan (3b502, 3b503, 3b504): 1mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 10mg.
Probleemoplossende voeding: Overgewicht - light - dieet
Samenstelling advies: Ruw eiwit: 8,2% - Ruw vet: 2,3% - Ruwe as: 1,8% - Ruwe celstof: 0,9% - Vochtgehalte: 82,5% - L-carnitine: 35mg/kg.
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Vlees en dierlijke bijproducten, vis en visbijproducten, granen, plantaardige bijproducten, plantaardige eiwitextracten, mineralen.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.