Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

FCN Appetite Control 400g

ROYAL CANIN
HQ000373081

ROYAL CANIN® Appetite Control Care - kattenvoer voor volwassen katten om bedelgedrag te helpen verminderen

FCN Appetite Control 400g

ROYAL CANIN
HQ000373081

ROYAL CANIN® Appetite Control Care - kattenvoer voor volwassen katten om bedelgedrag te helpen verminderen

Gewicht (kg)

€ 7,69

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Vandaag de dag is overgewicht het grootste voeding-gerelateerde probleem voor katten en de gevolgen ervan op de gezondheid en levenskwaliteit van je kat zijn serieus. Overgewicht beperkt de snelheid en behendigheid van een kat, maar het verhoogt eveneens het risico op het ontstaan van mogelijk serieuze ziekten. Het kan een uitdaging zijn om je kat slank en lenig te houden. Ook sterilisatie kan tot gewichtstoename leiden. Na een sterilisatie kan de fysieke activiteit afnemen met ongeveer 50%**. Castratie kan eveneens leiden tot een afname van de stofwisselingssnelheid. **Belsito en anderen, 2009 Na castratie neemt de spontane voedselinname van katten toe. Omdat katten meer honger krijgen, kunnen ze gaan bedelen. 56% van de katteneigenaren gaf aan dat hun kat vaker om voedsel bedelt.* * Bron: Ipsos Satiety Study 2014 Royal Canin neemt de gezondheid van je huisdier serieus. ROYAL CANIN® Appetite Control Care is een complete voeding voor gesteriliseerde volwassen katten die de neiging hebben om te bedelen. Je hebt de keuze uit droogvoeding (brokjes) en een natvoeding. Tijdens een interne studie van Royal Canin gaf meer dan 90% van de katteneigenaren die gebruik maakten van het programma aan dat het bedelgedrag van hun kat na 4 weken gebruik onder controle was. Een optimale combinatie van oplosbare en onoplosbare voedingsvezels zorgt ervoor dat de spontane energie-inname afneemt, terwijl het je kat helpt een vol en verzadigd gevoel te geven. Appetite Control Care van ROYAL CANIN® is ontworpen met een aangepast vet- en energiegehalte.
  • Bewezen resultaten
  • REGULEERT HET HONGERGEVOEL: bevordert een verzadigd gevoel
  • GEWICHTSBEHEERSING: helpt het risico op gewichtstoename te beperken
Categorie: Droge voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 0.4
Levensfase: Adult
Smaak: Gevogelte
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 19500 IE, Vitamine D3: 700 IE, IJzer (3b103): 41 mg, Jodium (3b201, 3b202): 4,1 mg, Koper (3b405, 3b406): 13 mg, Mangaan (3b502, 3b504): 53 mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 126 mg, Selenium (3b801, 3b811, 3b812): 0,07 mg - Technologische toevoegingen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10 g - Conserveringsmiddelen - Antioxidanten.
Type voeding: Probleemoplossende voeding
Probleemoplossende voeding: Overgewicht - light - dieet
Ras: Alle rassen
Samenstelling advies: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, plantaardige vezels, maïs, tarwe, tarwegluten*, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, dierlijke vetten, rijst, bietenpulp, gistproducten, mineralen, sojaolie, visolie, psylliumschil en psylliumzaden, fructo-oligosacchariden.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.