Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

FCN Hairball Care 85g

ROYAL CANIN
HQ000015949

ROYAL CANIN® Hairball Care in Gravy - natvoer / brokjes in saus voor volwassen katten die helpen bij het uitscheiden van ingeslikte haren

FCN Hairball Care 85g

ROYAL CANIN
HQ000015949

ROYAL CANIN® Hairball Care in Gravy - natvoer / brokjes in saus voor volwassen katten die helpen bij het uitscheiden van ingeslikte haren

€ 2,32

€ 24,59/kg

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Haarballen ontstaan wanneer haar zich ophoopt in de maag van je kat. Het grootste deel van ingeslikt haar wordt afgevoerd via het spijsverteringskanaal, maar grote hoeveelheden haar kunnen haarballen vormen. Haarballen kunnen ongemak (in de maag en door braken) geven. Ook kunnen haarballen spijsverteringsproblemen veroorzaken. Hoewel langharige katten er meer last van hebben, kunnen haarballen ontstaan bij elke type kat. ROYAL CANIN® Hairball Care in Gravy helpt je kat om het ingeslikte haar via het spijsverteringskanaal kwijt te raken, zodat het zich niet ophoopt in haar maag. Het aangepaste vetgehalte in ROYAL CANIN® Hairball Care in Gravy helpt je kat haar ideale gewicht te behouden. De voeding voorziet haar van energie voor haar dagelijkse bezigheden. De specifieke mix van voedingsvezels in ROYAL CANIN® Hairball Care in Gravy helpt de spijsvertering door ondersteuning van de darmpassage en het op peil houden van een uitgebalanceerde darmflora. Het optimale eiwitgehalte in de voeding ondersteunt de spieren. ROYAL CANIN® Hairball Care is ook verkrijgbaar als overheerlijke krokante brok. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je kat gemengd te voeren, zodat zij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® Hairball Care in Gravy eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Haarbal controle
  • Voor behoud van het ideale gewicht
  • Gezond spijsverteringsstelsel
Categorie: Natte voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 1.02
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 150IE, E1 (IJzer): 2mg, E2 (Jodium): 0,3mg, E4 (Koper): 2,3mg, E5 (Mangaan): 0,6mg, E6 (Zink): 6mg - Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 2g.
Samenstelling advies: Ruw eiwit: 7% - Ruw vet: 2,7% - Ruwe as: 1,6% - Ruwe celstof: 1% - Vochtgehalte: 82%.
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, oliën en vetten, suiker, gist.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.