Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

FCN Intense beauty 85g

ROYAL CANIN
HQ000015613

Intense Beauty in Gravy van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld voor kieskeurige eters. Het ondersteunt een gezonde huid en vacht.

FCN Intense beauty 85g

ROYAL CANIN
HQ000015613

Intense Beauty in Gravy van ROYAL CANIN® is speciaal ontwikkeld voor kieskeurige eters. Het ondersteunt een gezonde huid en vacht.

€ 2,32

€ 27,29/kg

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Het onderhouden van de vacht van je kat is een uitdaging, vooral voor langharige rassen. De juiste voedingsstoffen kunnen de vacht van je kat ondersteunen zodat haar natuurlijke schoonheid volledig tot zijn recht komt. ROYAL CANIN® Intense Beauty in Gravy bevat omega 3 en omega 6 vetzuren die de mooie vacht en gezonde huid van je kat ondersteunen. Vacht- en huidverzorging is een belangrijk onderdeel van het leven van je kat. Aan de buitenkant kun je letterlijk zien of je kat goed in haar vel zit. Met ROYAL CANIN® Intense Beauty in Gravy zorg je ervoor dat de gezondheid van de huid en vacht van je kat, net als haar algemene welzijn, niet in het gedrang komt. ROYAL CANIN® Intense Beauty in Gravy helpt je kat haar ideale gewicht te behouden en het optimale eiwitgehalte ondersteunt de spieren en botten. Ook helpt ROYAL CANIN® Intense Beauty in Gravy gezonde urinewegen ondersteunen. ROYAL CANIN® Intense Beauty is ook beschikbaar als overheerlijke krokante brok. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je kat gemengd te voeren, zodat zij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® Intense Beauty in Gravy eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Helpt de schoonheid van de vacht te behouden, met name dankzij Omega-3 en Omega-6 vetzuren.
  • Helpt gezonde urinewegen te ondersteunen.
  • Helpt het ideale gewicht te behouden.
Categorie: Natte voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 0.085
Levensfase: Adult
Stuks per verpakking: 12
Type verpakking: Pouch
Type voeding: Functionele voeding
Probleemoplossende voeding: Spieren, gewrichten & kraakbeen, Vacht & huid
Andere informatie: Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 95IE, E1 (IJzer): 10mg, E2 (Jodium): 0,34mg, E4 (Koper): 2,7mg, E5 (Mangaan): 3mg, E6 (Zink): 30mg.
Samenstelling advies: Ruw eiwit: 12% - Ruw vet: 3,7% - Ruwe as: 1,3% - Ruwe celstof: 1,1% - Vochtgehalte: 78% - Omega - 3 vetzuren: 0,18% - Omega-6 Vetzuren: 1%.
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Vlees en dierlijke bijproducten, granen, vis en -bijproducten, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, suiker.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: Zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.