Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

FCN Light Weight Care 3kg

ROYAL CANIN
HQ000349000

ROYAL CANIN® Light Weight Care - kattenvoer voor de beperking van gewichtstoename bij volwassen katten van 1 tot 7 jaar

FCN Light Weight Care 3kg

ROYAL CANIN
HQ000349000

ROYAL CANIN® Light Weight Care - kattenvoer voor de beperking van gewichtstoename bij volwassen katten van 1 tot 7 jaar

Gewicht (kg)

€ 40,95

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Het behouden van een ideaal lichaamsgewicht en spiermassa is belangrijk voor de gezondheid van je kat. Een ideaal lichaamsgewicht is, net als een gezonde spiermassa, belangrijk voor het behouden van gezonde botten en gewrichten. Een vol gevoel is belangrijk als je wilt voorkomen dat je kat zich overeet. Daarom is het belangrijk dat katten een voeding krijgen voorgeschoteld met een lager caloriegehalte maar dat net zo smakelijk is én een net zo vol gevoel geeft. ROYAL CANIN® Light Weight Care is een uitgebalanceerde voeding die helpt de gewichtstoename bij je kat te beperken. Het bevat een specifieke combinatie van vezels (waaronder psyllium) die zorgt voor een vol gevoel. ROYAL CANIN® Light Weight Care bevat L-carnitine. Een aangepast eiwitgehalte, in combinatie met het lage vetgehalte helpt de spiermassa te behouden en de gewichtstoename te beperken. Het is belangrijk dit te combineren met een goede voedingsroutine en voldoende beweging. Het is bewezen dat meer dan 90% van de katten na 8 weken gebruik van ROYAL CANIN® Light Weight Care een gezonder gewicht heeft bereikt*. De uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen in de voeding helpen de gezonde urinewegen van je kat te ondersteunen. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® Light Weight Care eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. *Royal Canin interne studie
  • Bewezen resultaten
  • Ondersteunt het verzadigingsgevoel
  • Helpt de spiermassa te behouden
Categorie: Droge voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 3
Levensfase: Adult
Smaak: Gevogelte
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 31.000IE, Vitamine D3: 800IE, E1 (IJzer): 40mg, E2 (Jodium): 4mg, E4 (Koper): 12mg, E5 (Mangaan): 51mg, E6 (Zink): 154mg, E8 (Selenium): 0,08mg, L-carnitine: 200mg, Taurine: 2,6g-Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g-Conserveermiddelen-Antioxidanten.
Type voeding: Probleemoplossende voeding
Probleemoplossende voeding: Overgewicht - light - dieet, Spieren, gewrichten & kraakbeen
Ras: Alle rassen
Samenstelling advies: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, plantaardige vezels, isolaat van plantaardige eiwitten*, maïs, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïsgluten, maïsmeel, rijst, tarwe, dierlijke vetten, mineralen, bietenpulp, gist en delen daarvan, visolie, psylliumschil en psylliumzaden, sojaolie.
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Ruw eiwit: 34%-Ruw vet: 19%-Ruwe as: 6,8%-Ruwe celstof: 5,3%-Per kg: Omega-3 vetzuren: 9,7g waarvan EPA/DHA: 3,5g.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.