Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

FCN Light Weight Care 85g

ROYAL CANIN
HQ000015951

ROYAL CANIN® Light Weight Care in Gravy - natvoer / brokjes in saus voor volwassen katten van 1 tot 7 jaar met een neiging tot overgewicht

FCN Light Weight Care 85g

ROYAL CANIN
HQ000015951

ROYAL CANIN® Light Weight Care in Gravy - natvoer / brokjes in saus voor volwassen katten van 1 tot 7 jaar met een neiging tot overgewicht

€ 2,32

€ 27,29/kg

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Je kat op een optimaal gewicht behouden, voor haar ras en leeftijd, is belangrijk maar niet altijd gemakkelijk. Met ROYAL CANIN® Ultra Light in Gravy help je je kat de hoeveelheid calorieën die zij opneemt met wel 19% te verminderen en zo gewichtstoename te beperken. Bevat L-carnitine. De voeding die je kat krijgt om op gewicht te blijven speelt ook een rol in het behouden van de spiermassa. ROYAL CANIN® Ultra Light in Gravy bevat een hoog eiwitgehalte dat je kat helpt haar spiermassa te behouden, terwijl tegelijkertijd het verlaagde caloriegehalte een ongewenste gewichtstoename helpt beperken. Een aangepast mineralengehalte in de voeding helpt in de ondersteuning van gezonde urinewegen. Door de aanbevelingen op de verpakking van ROYAL CANIN® Ultra Light in Gravy op te volgen, kun je het lichaamsgewicht van je kat makkelijker onder controle houden. ROYAL CANIN® Ultra Light is ook beschikbaar als overheerlijke krokante brok. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je kat gemengd te voeren, zodat zij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® Ultra Light in Gravy eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Meer dan 90% van de katten bereikte een gezonder gewicht. * * Na het volgen van een ROYAL CANIN® Light Weight Care voedingsprogramma (een combinatie van droge en natte formules). Intern onderzoek van Royal Canin.
  • Samengesteld met een nauwkeurige balans van vitamines en mineralen om een optimale gezondheid en welzijn te behouden.
  • Aangepast eiwitgehalte om de spiermassa te behouden voor een gezond gewicht. Verrijkt met L-carnitine, betrokken bij een gezonde vetstofwisseling.
Categorie: Natte voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 1.02
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 180IE, E1 (IJzer): 5mg, E2 (Jodium): 0,3mg, E4 (Koper): 2,3mg, E5 (Mangaan): 1,5mg, E6 (Zink): 15mg.
Probleemoplossende voeding: Overgewicht - light - dieet, Spieren, gewrichten & kraakbeen
Samenstelling advies: Ruw eiwit: 10% - Ruw vet: 2,1% - Ruwe as: 1,6% - Ruwe celstof: 1,5% - Vochtgehalte: 82,5% - L-carnitine: 35mg/kg.
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, plantaardige eiwitextracten, mineralen.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.