Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

FCN Oral Care 400g

ROYAL CANIN
HQ000003522

ROYAL CANIN® Oral Care - kattenvoer voor vermindering tandplak en tandsteen bij volwassen katten van 1 tot 7 jaar

FCN Oral Care 400g

ROYAL CANIN
HQ000003522

ROYAL CANIN® Oral Care - kattenvoer voor vermindering tandplak en tandsteen bij volwassen katten van 1 tot 7 jaar

Gewicht (kg)

€ 7,69

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Het gebit van je kat is belangrijk, niet alleen om te eten maar ook in de omgang met de rest van de wereld; zowel tijdens het spelen met anderen als ook in het bijten in haar speelgoed. Om gebitsproblemen te helpen voorkomen is het belangrijk haar tanden en kiezen schoon en gezond te houden. Tandsteen ontstaat als tandplak in contact komt met speeksel en mineraliseert. Een pijnlijke bek kan je kat ervan weerhouden voldoende te eten of te drinken. Neem contact op met je dierenarts als je tandsteen bij je kat ontdekt of als zij andere problemen met het tandvlees of het gebit vertoont. ROYAL CANIN® Oral Care is een uitgebalanceerde voeding met voedingsstoffen die helpen de vorming van tandplak op het gebit van je kat te verminderen. ROYAL CANIN® Oral Care heeft op twee manieren een gunstige invloed op de mond- en gebitshygiëne van je kat: zowel mechanisch als chemisch. ROYAL CANIN® Oral Care is specifiek samengesteld voor het gebit. De grootte, de textuur en de vorm van de brokken stimuleren het kauwen wat het effect geeft van dagelijks tandenpoetsen en de vorming van tandplak helpt verminderen. De aan de voeding toegevoegde calciumvangers binden calcium uit het speeksel en verminderen zo de vorming van tandsteen uit tandplak. Het is bewezen dat ROYAL CANIN® Oral Care, na een onafgebroken gebruik van 28 dagen, de tandsteenvorming tot 59% kan verminderen. * Daarnaast helpt een uitgebalanceerd mineralengehalte de gezondheid van de urinewegen van je kat te behouden. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® Oral Care eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. * Intern onderzoek Royal Canin, 2005 - Vergeleken met een controlevoeding voor volwassen katten zonder Oral Care actieve stoffen en gemeten op de meest kwetsbare tanden.
  • Gezond gebit
  • Bewezen resultaten
  • Gezondheid van de urinewegen
Categorie: Droge voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 0.4
Levensfase: Adult
Smaak: Gevogelte
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 31.000IE, Vitamine D3: 800IE, E1 (IJzer): 40mg, E2 (Jodium): 4mg, E4 (Koper): 12mg, E5 (Mangaan): 51mg, E6 (Zink): 154mg, E8 (Selenium): 0,08mg, L-carnitine: 200mg, Taurine: 2,6g-Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g-Conserveermiddelen-Antioxidanten.
Type voeding: Probleemoplossende voeding
Probleemoplossende voeding: Blaas & urinewegen
Ras: Alle rassen
Samenstelling advies: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, maïs, isolaat van plantaardige eiwitten*, dierlijke vetten, maïsmeel, plantaardige vezels, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, tarwe, maïsgluten, mineralen, bietenpulp, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, sojaolie, psylliumschil en psylliumzaden.
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Ruw eiwit: 34%-Ruw vet: 19%-Ruwe as: 6,8%-Ruwe celstof: 5,3%-Per kg: Omega-3 vetzuren: 9,7g waarvan EPA/DHA: 3,5g.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.