Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

FCN Urinary Care 400g

ROYAL CANIN
HQ000015946

ROYAL CANIN® Urinary Care - kattenvoer voor gezonde urinewegen bij volwassen katten

FCN Urinary Care 400g

ROYAL CANIN
HQ000015946

ROYAL CANIN® Urinary Care - kattenvoer voor gezonde urinewegen bij volwassen katten

Gewicht (kg)

€ 7,69

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

ROYAL CANIN® Urinary Care bevat een uitgebalanceerde hoeveelheid voedingsstoffen die helpt de gezondheid van de urinewegen van jouw kat te behouden. ROYAL CANIN® Urinary Care is speciaal ontwikkeld om een gezonde urineconcentratie te behouden door regulering van de mineralenbalans en handhaving van een lage pH van de urine. ROYAL CANIN® Urinary Care zorgt voor een lage urine pH en bevat een uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen die, samen met het optimale gehalte aan vitamines in deze voeding, ideaal is voor jouw kat. Gezonde urinewegen dragen bij aan het welzijn van een kat. Je dierenarts kan je adviseren over de gezondheid van de urinewegen van je kat en de voor haar aanbevolen voeding. Het is bewezen dat het gebruik van ROYAL CANIN® Urinary Care gedurende 10 dagen tweemaal zo effectief is in het ondersteunen van de urinewegen. * ROYAL CANIN® Urinary Care is ook beschikbaar als natte voeding in een overheerlijke saus. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je kat gemengd te voeren, zodat zij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® Urinary Care eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. *Intern onderzoek Royal Canin, 2014 - Vergeleken met een onderhoudsvoeding voor katten - Specifiek bewezen voor struvietstenen.
  • Bewezen resultaten
  • Geschikt voor een gezonde volwassen kat die niet onder toezicht van een dierenarts staat vanwege urinewegproblemen
  • Geschikt voor een gezonde volwassen kat die niet onder toezicht van een dierenarts staat vanwege urinewegproblemen
Categorie: Droge voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 0.4
Levensfase: Adult
Smaak: Gevogelte
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 13.000IE, Vitamine D3: 700IE, E1 (IJzer): 35mg, E2 (Jodium): 3,5mg, E4 (Koper): 11mg, E5 (Mangaan): 45mg, E6 (Zink): 136mg, E8 (Selenium): 0,09mg - Zoötechnische toevoegingsmiddelen: Ammoniumchloride: 5g - Conserveermiddelen - Antioxidanten.
Type voeding: Probleemoplossende voeding
Probleemoplossende voeding: Blaas & urinewegen
Ras: Alle rassen
Samenstelling advies: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, isolaat van plantaardige eiwitten*, rijst, tarwe, dierlijke vetten, plantaardige vezels, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïsmeel, mineralen, bietenpulp, gist en delen daarvan, sojaolie, visolie, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Ruw eiwit: 32% - Ruw vet: 15% - Ruwe as: 7,2% - Ruwe celstof: 4,6%.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.