Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

FHN Ageing Sterilised 12+ 400g

ROYAL CANIN
HQ000015935

ROYAL CANIN® Ageing Sterilised 12+ - kattenvoer voor oudere gesteriliseerde/gecastreerde katten vanaf 12 jaar

FHN Ageing Sterilised 12+ 400g

ROYAL CANIN
HQ000015935

ROYAL CANIN® Ageing Sterilised 12+ - kattenvoer voor oudere gesteriliseerde/gecastreerde katten vanaf 12 jaar

Gewicht (kg)

€ 7,19

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Jouw gesteriliseerde kat heeft een complete en uitgebalanceerde voeding nodig ter ondersteuning van haar gezondheid tijdens haar seniorjaren. ROYAL CANIN® Ageing Sterilised 12+ is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw gesteriliseerde seniorkat in het achterhoofd. Als katten ouder worden, bewegen ze vaak minder, met name als ze gesteriliseerd zijn zoals jouw kat. Dit kan leiden tot een ongewenste toename van het lichaamsgewicht. ROYAL CANIN® Ageing Sterilised 12+ bevat een matige hoeveelheid vet dat je kat helpt haar ideale lichaamsgewicht te behouden. Ons 'healthy ageing complex' bevat antioxidanten, zoals lycopeen en omega 3 vetzuren, dat helpt de gezonde lichaamsfuncties van je kat te ondersteunen tijdens het ouder worden. Dankzij een aangepast fosforgehalte helpt ROYAL CANIN® Ageing Sterilised 12+ de gezonde nierfunctie van jouw seniorkat te ondersteunen. Het is belangrijk dat de voeding de urinewegen van je kat ondersteunt. Daarom helpt ROYAL CANIN® Ageing Sterilised 12+ de gezonde urinewegen van je kat te ondersteunen. Omdat ook bij katten smaken verschillen is ROYAL CANIN® Ageing 12+ ook beschikbaar als natvoer in een overheerlijke saus of sappige gelei. Er is ook een droogvoeding met heerlijke krokante brokjes beschikbaar voor niet gesteriliseerde katten. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je kat gemengd te voeren, zodat zij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® Ageing Sterilised 12+ eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Gewichtsbeheersing
  • Complex voor gezonde veroudering
  • Gezondheid van de nieren
Categorie: Droge voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 0.4
Levensfase: Senior
Smaak: Gevogelte
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 20.500IE, Vitamine D3: 700IE, E1 (IJzer): 40mg, E2 (Jodium): 4mg, E4 (Koper): 12mg, E5 (Mangaan): 52mg, E6 (Zink): 109mg, E8 (Selenium): 0,07mg - Conserveermiddelen - Antioxidanten.
Type voeding: Functionele voeding
Probleemoplossende voeding: Gesteriliseerd, Overgewicht - light - dieet
Ras: Alle rassen
Samenstelling advies: Maïs, isolaat van plantaardige eiwitten*, maïsmeel, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, tarwe, maïsgluten, dierlijke vetten, plantaardige vezels, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, cichoreipulp, mineralen, visolie, sojaolie, gist en delen daarvan, tomaat (bron van lycopeen), Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschil en psylliumzaden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), bernagieolie, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Ruw eiwit: 33% - Ruw vet: 13% - Ruwe as: 6,6% - Ruwe celstof: 5%.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.