Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

FHN Aroma Exigent 10kg

ROYAL CANIN
HQ000016030

ROYAL CANIN® Aroma Exigent is geschikt voor volwassen katten en is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw kieskeurige kat in het achterhoofd.

FHN Aroma Exigent 10kg

ROYAL CANIN
HQ000016030

ROYAL CANIN® Aroma Exigent is geschikt voor volwassen katten en is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw kieskeurige kat in het achterhoofd.

Gewicht (kg)

€ 94,95

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Als het op eten aankomt, zijn sommige katten kieskeuriger dan anderen. Als jouw kat ook zo kieskeurig is, is het belangrijk haar niet alleen een onweerstaanbare lekkere voeding, maar ook een gezonde voeding voor te zetten. ROYAL CANIN® Aroma Exigent is geschikt voor volwassen katten en is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw kieskeurige kat in het achterhoofd. Veel kieskeurige katten voelen zich aangetrokken tot een voeding met een aantrekkelijke geur. ROYAL CANIN® Aroma Exigent is speciaal ontwikkeld om de natuurlijke voorkeur van je kat te stimuleren door middel van een specifiek geurprofiel. Om je kat te helpen haar ideale gewicht te bewaren, is het energiegehalte van ROYAL CANIN® Aroma Exigent speciaal aangepast. Raadpleeg de voedingsadviezen op de verpakking om te voorkomen dat je kat teveel krijgt voorgeschoteld. Onderzoek heeft aangetoond dat elke kat haar natuurlijke voorkeur heeft, bij het kiezen van een voeding. Deze voorkeur heeft betrekking op drie belangrijke factoren: ? Eiwitniveau ? Geurprofiel ? Smaakdiversiteit Daarom heeft ROYAL CANIN® drie verschillende soorten voeding ontwikkeld die zelfs de kieskeurigste kat tevreden zullen stellen! Deze producten behoren tot de Feline Preference range, waarvan ook ROYAL CANIN® Savour Exigent en ROYAL CANIN® Protein Exigent onderdeel uitmaken. Daarnaast bevat ROYAL CANIN® Aroma Exigent een uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen die helpt de gezonde urinewegen van je kat te ondersteunen. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® Aroma Exigent eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Sommige kieskeurige katten worden het meest aangetrokken door een profiel met visaroma. ROYAL CANIN® heeft AROMA EXIGENT ontwikkeld, een speciale samenstelling met viseiwit. Dit creëert een uniek aromatisch profiel, dat de natuurlijke voorkeur van deze katten stimuleert.
  • Elke kat heeft een natuurlijke voorkeur wanneer ze voeding kiest: het aromatische profiel, de smaakdiversiteit of het eiwitgehalte. Als antwoord hierop heeft ROYAL CANIN® drie verschillende samenstellingen ontwikkeld om zelfs de kieskeurigste kat tevreden te stellen.
  • Een aangepast energiegehalte helpt het ideale gewicht van de kieskeurige kat te behouden.
  • Samengesteld om de gezondheid van de urinewegen van een kat te helpen behouden.
Categorie: Droge voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 10
Levensfase: Adult
Type verpakking: Zak
Andere informatie: Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 33% - Ruw vet: 15% - Ruwe as: 8,2% - Ruwe celstof: 3,3%.
Samenstelling advies: Toevoegingsmiddelen (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 27.500IE, Vitamine D3: 700IE, E1 (IJzer): 38mg, E2 (Jodium): 3,4mg, E4 (Koper): 14mg, E5 (Mangaan): 50mg, E6 (Zink): 180mg - Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 5g - Conserveermiddelen - Antioxidanten.
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Samenstelling: Maïs, gedehydreerde vis, dierlijke vetten, tarwe, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, Maïsgluten, isolaat van plantaardige eiwitten*, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, Maïsmeel, plantaardige vezels, mineralen, bietenpulp, gist en delen daarvan, sojaolie, visolie, bernagieolie.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Gebruiksaanwijzing: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: Zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.