Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

FHN Indoor 7+ 400g

ROYAL CANIN
HQ000015922

ROYAL CANIN® Indoor 7+ - kattenvoer voor volwassen binnenkatten van 7 tot 12 jaar

FHN Indoor 7+ 400g

ROYAL CANIN
HQ000015922

ROYAL CANIN® Indoor 7+ - kattenvoer voor volwassen binnenkatten van 7 tot 12 jaar

Gewicht (kg)

€ 6,99

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Volwassen katten zoals de jouwe, die geheel binnenshuis leven, hebben ook tijdens het ouder worden een uitgebalanceerde en complete voeding nodig om gezond te blijven. ROYAL CANIN® Indoor 7+ is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw volwassen, indoor kat in het achterhoofd en is geschikt voor katten van 7 jaar en ouder. ROYAL CANIN® Indoor 7+ is verrijkt met specifieke voedingsstoffen zoals groene thee polyfenolen, vitamine C, EPA en DHA. Deze voedingsstoffen helpen je kat te ondersteunen bij de eerste tekenen van het ouder worden. Goed verteerbare eiwitten (L.I.P.) ondersteunen de spijsvertering. Eiwitten die goed verteerbaar zijn verminderen niet alleen de hoeveelheid ontlasting, maar helpen ook geurtjes te verminderen. Dat is niet alleen goed nieuws voor je kat, maar ook voor jou! Dankzij een aangepaste hoeveelheid fosfor helpt ROYAL CANIN® Indoor 7+ de nierfunctie te ondersteunen. Het is belangrijk dat een voeding de urinewegen van je kat ondersteunt. Ook als je kat ouder wordt hebben haar urinewegen ondersteuning nodig, ROYAL CANIN® Indoor 7+ helpt hierbij. Varianten van ROYAL CANIN® Indoor droge voeding zijn ook beschikbaar, afhankelijk van de levensstijl, uiterlijk en leeftijd van je kat: Indoor 27 Indoor Appetite Control Indoor Long Hair Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® Indoor 7+ eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Vitaliteitscomplex
  • Vermindert geur van de ontlasting
  • Gezondheid van de nieren
Categorie: Droge voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 0.4
Levensfase: Adult
Smaak: Gevogelte
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 31.000IE, Vitamine D3: 800IE, E1 (IJzer): 38mg, E2 (Jodium): 3,8mg, E4 (Koper): 12mg, E5 (Mangaan): 50mg, E6 (Zink): 150mg, E8 (Selenium): 0,08mg, L-carnitine: 50mg-Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g-Conserveermiddelen-Antioxidanten.
Type voeding: Functionele voeding
Probleemoplossende voeding: Overgewicht - light - dieet
Ras: Alle rassen
Samenstelling advies: Maïs, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, gerst, maïsmeel, tarwe, isolaat van plantaardige eiwitten*, dierlijke vetten, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, bietenpulp, mineralen, sojaolie, gist en delen daarvan, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschil en psylliumzaden, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Ruw eiwit: 38%-Ruw vet: 16%-Ruwe as: 7,7%-Ruwe celstof: 1,4%-Per kg: Omega-6 vetzuren: 37,7g-Omega-3 vetzuren: 7,9g.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.