Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

FHN Indoor 85g

ROYAL CANIN
HQ000361454

ROYAL CANIN® Indoor Sterilised in Gravy - brokjes in saus voor volwassen katten die binnenshuis leven

FHN Indoor 85g

ROYAL CANIN
HQ000361454

ROYAL CANIN® Indoor Sterilised in Gravy - brokjes in saus voor volwassen katten die binnenshuis leven

€ 1,92

€ 22,59/kg

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Binnenkatten leiden een comfortabel leven; het is er schoon en warm en op het eerste gezicht lijkt een binnenkat een veiliger leven te leiden dan een kat die ook buiten komt. Toch kleven er aan deze levensstijl ook wat risico's, zeker op het gebied van de gezondheid van de kat! Binnenkatten hebben andere voedingsbehoeften dan buitenkatten, vooral omdat ze een wat minder actief leven leiden. Daarom is ROYAL CANIN® Indoor in Gravy is speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de specifieke voedingsbehoeften van de binnenkat. ROYAL CANIN® Indoor in Gravy bevat L-Carnitine om het vetmetabolisme te ondersteunen. Vanwege de grote hoeveelheid water in de voeding, krijgt de kat ook sneller een voldaan gevoel zonder extra calorieën binnen te krijgen. Dit helpt de kat haar ideale gewicht te behouden, vooral als zij de juiste portiegrootte krijgt voorgeschoteld. De licht verteerbare eiwitten en de toevoeging van zeoliet (clinoptiloliet) maken dat ROYAL CANIN® Indoor 7 in Gravy het spijsverteringsstelsel optimaal ondersteunt. Door de hoge verteerbaarheid van de eiwitten blijven er ook minder 'resten' achter in de darmen. Dit maakt dat de ontlasting minder sterk ruikt. Het urinewegstelsel van binnenkatten is vaak ook wat kwetsbaarder, zeker als de kat gecastreerd of gesteriliseerd is. Deze voeding bevat veel water en een uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen zodat ROYAL CANIN® Indoor in Gravy de gezonde urinewegen ondersteunt. Het is gemakkelijker een goede voeding aan de kat te blijven geven als zij deze met smaak nuttigt. ROYAL CANIN® Indoor in Gravy heeft een specifiek voedingsprofiel met een aangepaste verhouding aan eiwitten, vetten en koolhydraten. Katten geven instinctief de voorkeur aan deze voeding omdat de samenstelling dicht in de buurt komt van die van hun natuurlijke prooi. Omdat ook bij katten smaken verschillen, is ROYAL CANIN® Indoor beschikbaar als natvoeding in een overheerlijke saus, in gelei en als krokante brok. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je kat gemengd te voeren, zodat zij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het ontwikkelen van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® Indoor in Gravy eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Goedgekeurd door binnenkatten en hun baasjes
  • Spijsverterings- en urinaire gezondheid
  • Geschikt voor gecastreerde katten
Categorie: Natte voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 1.02
Nutritionele toevoegingsmiddelen: (Per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 40IE, IJzer (3b103): 3mg, Jodium (3b202): 0,3mg, Koper (3b405, 3b406): 2,2mg, Mangaan (3b502, 3b503, 3b504): 1mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 10mg-Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 2g.
Probleemoplossende voeding: Gesteriliseerd, Overgewicht - light - dieet
Samenstelling advies: Ruw eiwit: 9,7%-Ruw vet: 3,3%-Ruwe as: 1,8%-Ruwe celstof: 0,9%-Vochtgehalte: 80,8%-Calcium: 0,25%.
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, suikers.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.