Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

FHN Instinctive 7+ 85g

ROYAL CANIN
HQ000015924

Instinctive +7 in Gravy van ROYAL CANIN® draagt bij aan de vitaliteit van kieskeurige eters.

FHN Instinctive 7+ 85g

ROYAL CANIN
HQ000015924

Instinctive +7 in Gravy van ROYAL CANIN® draagt bij aan de vitaliteit van kieskeurige eters.

€ 2,12

€ 24,94/kg

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Het is fijn als de voeding die je kat wil eten, ook de voeding is die zij zou moeten eten om gezond te blijven. De keuze voor de juiste voeding voor jouw kat, die de voedingsstoffen bevat die zij nodig heeft, is belangrijk en als zij er dan ook nog van smult, is dat mooi meegenomen. Nu jouw kat, van 7 jaar of ouder, haar seniorjaren heeft bereikt, zullen haar voedingsbehoeften en voorkeuren anders zijn dan voorheen. Haar voeding zal mee moeten veranderen om haar gezondheid te kunnen blijven ondersteunen. Daarom is ROYAL CANIN® Instinctive 7+ in Gravy samengesteld volgens het voedingsprofiel die van nature verkozen wordt door een oudere volwassen kat. Ter ondersteuning van de gezonde nierfunctie bevat ROYAL CANIN® Instinctive 7+ in Gravy een aangepast fosforgehalte. Een antioxidantencomplex in ROYAL CANIN® Instinctive 7+ in Gravy helpt gezonde cellen te behouden en draagt bij aan haar vitaliteit. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® Instinctive 7+ in Gravy eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.

  • Samengesteld om te voldoen aan de instinctieve voorkeur van de volwassen kat (Optimaal Macro Nutritioneel Profiel).
  • Aangepast fosforgehalte.
  • Helpt de vitaliteit te ondersteunen dankzij een complex van antioxidanten.
Categorie: Natte voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 0.085
Stuks per verpakking: 12
Type verpakking: Pouch
Type voeding: Functionele voeding
Andere informatie: Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 320IE, E1 (IJzer): 3mg, E2 (Jodium): 0,3mg, E4 (Koper): 2,3mg, E5 (Mangaan): 0,8mg, E6 (Zink): 8mg.
Samenstelling advies: Ruw eiwit: 10,5% - Ruw vet: 2,5% - Ruwe as: 1,1% - Ruwe celstof: 1,4% - Vochtgehalte: 80,5% - Fosfor: 0,15%.
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, mineralen, suiker, schaal- en weekdieren.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: Zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.