Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

FHN Protein Exigent 2kg

ROYAL CANIN
HQ000003121

ROYAL CANIN® Protein Exigent is geschikt voor volwassen katten en is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw kieskeurige kat in het achterhoofd.

FHN Protein Exigent 2kg

ROYAL CANIN
HQ000003121

ROYAL CANIN® Protein Exigent is geschikt voor volwassen katten en is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw kieskeurige kat in het achterhoofd.

Gewicht (kg)

€ 27,95

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Sommige katten zijn extreem kieskeurig en weigeren te eten. Dit gedrag kan worden doorbroken door je kat niet alleen een gezonde, maar ook een onweerstaanbare lekkere voeding voor te zetten. ROYAL CANIN® Protein Exigent is geschikt voor volwassen katten en is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw kieskeurige kat in het achterhoofd. Sommige kieskeurige katten geven de voorkeur aan een voeding met een hoog eiwitgehalte. ROYAL CANIN® Protein Exigent bevat de ideale balans van eiwitten, koolhydraten en vetten en stimuleert de eetlust van katten met deze speciale voorkeur. Ter ondersteuning van haar gezondheid bevat ROYAL CANIN® Protein Exigent een aangepast energiegehalte dat jouw kat helpt haar ideale gewicht te behouden. Onderzoek heeft aangetoond dat elke kat haar natuurlijke voorkeur heeft, bij het kiezen van een voeding. Deze voorkeur heeft betrekking op drie belangrijke factoren: Eiwitniveau, Geurprofiel, Smaakdiversiteit Daarom heeft ROYAL CANIN® drie verschillende soorten voeding ontwikkeld die zelfs de kieskeurigste kat tevreden zullen stellen! Deze producten behoren tot de Feline Preference range, waarvan ook ROYAL CANIN® Savour Exigent en ROYAL CANIN® Aroma Exigent onderdeel uitmaken. Daarnaast bevat ROYAL CANIN® Protein Exigent een uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen die helpt de gezonde urinewegen van je kat te ondersteunen. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® Protein Exigent eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.

  • Elke kat heeft een natuurlijke voorkeur wanneer ze voeding kiest: het aromatische profiel, de smaakdiversiteit of het eiwitgehalte. Als antwoord hierop heeft ROYAL CANIN® drie verschillende samenstellingen ontwikkeld om zelfs de kieskeurigste kat tevreden te stellen.
  • Een aangepast energiegehalte helpt het ideale gewicht van de kieskeurige kat te behouden.
  • Sommige kieskeurige katten worden het meest aangetrokken door een specifiek eiwitgehalte en een voldaan gevoel na de maaltijd. PROTEIN EXIGENT heeft een specifieke verhouding van eiwitten, koolhydraten en vetten om aan de natuurlijke voorkeur van deze katten te voldoen.
  • Samengesteld om de gezondheid van de urinewegen van een kat te helpen behouden.
Categorie: Droge voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 2
Levensfase: Adult
Type verpakking: Zak
Andere informatie: Toevoegingsmiddelen:Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 17.500IE, Vitamine D3: 900IE, E1 (IJzer): 32mg, E2 (Jodium): 3,3mg, E4 (Koper): 10mg, E5 (Mangaan): 42mg, E6 (Zink): 126mg, E8 (Selenium): 0,05mg - Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 5g - Conserveermiddelen - Antioxidanten.
Samenstelling advies: Analytische bestanddelen:Ruw eiwit: 41% - Ruw vet: 15% - Ruwe as: 8,7% - Ruwe celstof: 3,1%.
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Samenstelling: gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, isolaat van plantaardige eiwitten*, tarwe, dierlijke vetten, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, plantaardige vezels, mineralen, gist en delen daarvan, sojaolie, bernagieolie.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Gebruiksaanwijzing: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: Zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.