Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

FHN Savour Exigent 400g

ROYAL CANIN
HQ000000422

ROYAL CANIN® Savour Exigent - kattenvoer voor kieskeurige volwassen katten die hun voeding op smaak selecteren

FHN Savour Exigent 400g

ROYAL CANIN
HQ000000422

ROYAL CANIN® Savour Exigent - kattenvoer voor kieskeurige volwassen katten die hun voeding op smaak selecteren

Gewicht (kg)

€ 6,39

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Sommige katten zijn extreem kieskeurig en weigeren te eten. Dit gedrag kan worden doorbroken door je kat niet alleen een gezonde, maar ook een onweerstaanbare lekkere voeding voor te zetten. ROYAL CANIN® Savour Exigent is speciaal voor deze kieskeurige katten ontwikkeld. Er zijn kieskeurige katten die zich voelen aangetrokken door afwisseling in hun etensbakje. Om deze natuurlijke aantrekkingskracht te stimuleren, bevat ROYAL CANIN® Savour Exigent twee soorten brokjes, elk met een eigen samenstelling en textuur. Deze dubbele smaaksensatie verleidt zelfs de meest kieskeurige kat. De brokken van ROYAL CANIN® Savour Exigent zijn niet alleen extra smakelijk, maar ook makkelijk te verteren. Bij de keuze van een kattenvoeding is het belangrijk te weten dat de natuurlijke voorkeur van katten is gebaseerd op drie factoren: reuk, smaak en eiwitniveau. Op basis hiervan heeft ROYAL CANIN® drie exclusieve voedingen ontwikkeld die zelfs de meest kieskeurige kat niet kan laten staan. Het aangepaste energiegehalte van ROYAL CANIN® Savour Exigent helpt jouw volwassen kat haar ideale gewicht te behouden. ROYAL CANIN® Savour Exigent is geschikt voor zowel buiten- als binnenkatten. Het is niet alleen extra smakelijk, maar bevat ook alle voedingsstoffen die jouw kat nodig heeft om actief en gezond te blijven. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® Savour Exigent eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Dubbele smaaksensatie
  • Optimaal gewicht
  • Individuele voorkeur
Categorie: Droge voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 0.4
Levensfase: Adult
Smaak: Gevogelte
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 20.500IE, Vitamine D3: 700IE, E1 (IJzer): 40mg, E2 (Jodium): 4mg, E4 (Koper): 12mg, E5 (Mangaan): 52mg, E6 (Zink): 109mg, E8 (Selenium): 0,07mg - Conserveermiddelen - Antioxidanten.
Type voeding: Functionele voeding
Ras: Alle rassen
Samenstelling advies: Maïs, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, isolaat van plantaardige eiwitten*, dierlijke vetten, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, gist en delen daarvan, mineralen, bietenpulp, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, bernagieolie.
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Ruw eiwit: 33% - Ruw vet: 13% - Ruwe as: 6,6% - Ruwe celstof: 5%.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.