Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

FHN Sensible 4kg

ROYAL CANIN
HQ000002881

ROYAL CANIN® Sensible 33 - kattenvoer voor volwassen katten met een gevoelige spijsvertering

FHN Sensible 4kg

ROYAL CANIN
HQ000002881

ROYAL CANIN® Sensible 33 - kattenvoer voor volwassen katten met een gevoelige spijsvertering

Gewicht (kg)

€ 44,95

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Het spijsverteringskanaal van sommige katten kan kwetsbaar zijn voor bepaalde typen voeding. Als dit het geval is voor jouw kat dan kan een verandering van voeding helpen haar spijsvertering te ondersteunen. Er zijn vele voedingsstoffen die hier een rol in kunnen spelen. ROYAL CANIN® Sensible 33 is geschikt voor katten tussen de 1 en 7 jaar oud en is speciaal ontwikkeld voor volwassen katten ter ondersteuning van de spijsvertering. Het bevat een combinatie voedingsstoffen die de spijsvertering helpt te ondersteunen en een gunstige darmflora bevordert. De voedingsstoffen van hoge kwaliteit in de voeding, zoals de goed verteerbare eiwitten L.I.P., helpen de spijsvertering ondersteunen. Deze voeding is ontwikkeld om de spijsvertering van jouw kat ook op de lange duur te blijven ondersteunen. ROYAL CANIN® Sensible 33 is bijzonder smakelijk en bevat 3 verschillende soorten brokjes en zorgvuldige geselecteerde aroma's die de eetlust bevorderen en bijdragen aan een optimale verteerbaarheid. Het verhoogde energiegehalte in ROYAL CANIN® Sensible 33 is gunstig voor katten die meer energie kunnen gebruiken. Kleinere porties laten het spijsverteringskanaal van je kat minder hard werken. ROYAL CANIN® Sensible 33 is samengesteld om de gezonde urinewegen van je kat te helpen ondersteunen. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® Sensible 33 eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Optimale vertering
  • Hoge smakelijkheid
  • Geconcentreerde energie
Categorie: Droge voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 4
Levensfase: Adult
Smaak: Gevogelte
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 19.000IE, Vitamine D3: 700IE, E1 (IJzer): 37mg, E2 (Jodium): 3,7mg, E4 (Koper): 11mg, E5 (Mangaan): 48mg, E6 (Zink): 145mg, E8 (Selenium): 0,06mg - Sensoriële toevoegingsmiddelen: Thee extract (bron van polyfenolen): 0,6g - Conserveermiddelen - Antioxidanten.
Type voeding: Functionele voeding
Ras: Alle rassen
Samenstelling advies: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, dierlijke vetten, maïs, isolaat van plantaardige eiwitten*, gedehydreerd varkenseiwit*, tarwemeel, tarwe, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïsgluten, gist en delen daarvan, bietenpulp, mineralen, visolie, plantaardige vezels, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden.
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Ruw eiwit: 30% - Ruw vet: 19% - Ruwe as: 5,3% - Ruwe celstof: 4,4% - Fosfor: 0,6% - Per kg: Omega-3 vetzuren: 10,9g - Lycopeen: 8mg.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.