Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

FHN Sterilised 2kg

ROYAL CANIN
HQ000361458

ROYAL CANIN® Sterilised 37 - kattenvoer voor ondersteuning van een gezond gewicht bij volwassen gesteriliseerde/gecastreerde katten vanaf 1 jaar

FHN Sterilised 2kg

ROYAL CANIN
HQ000361458

ROYAL CANIN® Sterilised 37 - kattenvoer voor ondersteuning van een gezond gewicht bij volwassen gesteriliseerde/gecastreerde katten vanaf 1 jaar

Gewicht (kg)

€ 27,55

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Ook na een castratie of sterilisatie als haar energiebehoefte is veranderd, heeft je kat een goede voeding nodig om gezond te blijven. ROYAL CANIN® Sterilised 37 is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw gecastreerde of gesteriliseerde kat in gedachten en helpt haar gezondheid te ondersteunen. Na de castratie of sterilisatie neemt de energiebehoefte van jouw kat af. Daarom is het belangrijk dat jouw kat een voeding voorgezet krijgt die hiermee rekening houdt. De specifieke voedingsstoffen in ROYAL CANIN® Sterilised 37 helpen je kat haar ideale gewicht te behouden. Daarnaast bevat ROYAL CANIN® Sterilised 37 een uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen die helpt de gezonde urinewegen te ondersteunen. Voor een gecastreerde of gesteriliseerde kat is het helemaal belangrijk haar gezonde gewicht te behouden. ROYAL CANIN® Sterilised 37 is verrijkt met L-carnitine. Het hoge eiwitgehalte helpt je kat haar spiermassa te behouden. ROYAL CANIN® Sterilised 37 is ook beschikbaar als natte voeding in een overheerlijke saus of in een smakelijke gelei. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je kat gemengd te voeren, zodat zij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® Sterilised 37 eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.
  • Gewichtsbeheersing
  • Gezondheid van de urinewegen
  • Hoog eiwitgehalte
Categorie: Droge voeding
Dier: Kat
Gewicht (kg): 2
Levensfase: Adult
Smaak: Gevogelte
Nutritionele toevoegingsmiddelen: Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 18.000IE, Vitamine D3: 900IE, E1 (IJzer): 42mg, E2 (Jodium): 4,2mg, E4 (Koper): 13mg, E5 (Mangaan): 54mg, E6 (Zink): 114mg - Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g - Conserveermiddelen - Antioxidanten.
Type voeding: Functionele voeding
Probleemoplossende voeding: Blaas & urinewegen, Gesteriliseerd, Overgewicht - light - dieet
Ras: Alle rassen
Samenstelling advies: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, isolaat van plantaardige eiwitten*, plantaardige vezels, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, rijst, tarwe, bietenpulp, maïsgluten, gist en delen daarvan, mineralen, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, sojaolie.
Etiketinformatie of extra richtlijnen: Ruw eiwit: 38% - Ruw vet: 15% - Ruwe as: 7,8% - Ruwe celstof: 2,4%.
Gebruiksaanwijzing / dosering / bijsluiter: Zie voedingstabel. Geef de voeding droog en zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Bewaren in een droge en koele omgeving.