Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Flyspray 400 ml

AEROXON
HQ000395777

Flyspray Aeroxon 400 ml

Flyspray 400 ml

AEROXON
HQ000395777

Flyspray Aeroxon 400 ml

€ 10,50

€ 26,25/l

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Flyspray is een kant-en-klaar insecticide op basis van natuurlijke pyrethrinen, een extract van werkzame stoffen gewonnen uit de bloemen van een chrysantensoort. Deze plantaardige stoffen zorgen voor een snelle ‘knock-down’ en doding van zowel vliegende als kruipende insecten en kakkerlakken maar zijn snel afbreekbaar en daardoor ideaal voor een toepassing binnenshuis. Voor gebruik aandachtig het etiket lezen. (5913B)

  • Snelle werking
  • Werkzame stof van plantaardige oorsprong
  • Ter bestrijding van vliegende en kruipende insecten in en rondom de woning.
Categorie: Insectenbestrijding
Gewicht (kg): 0.241
Inhoud (l): 0.4
Omgeving: Binnen, Buiten
Toelatingsnummer: BE-REG-01209
Toepassingsperiode: maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober
Vorm: Cilinder
Werking tegen: Insecten, Mieren, Motten, Muggen, Spinnen, Vliegen
Type: Chemisch
Soort: Vliegen
Toepassing: Spuiten
Hoe te gebruiken?: Het product enkel gebruiken bij aanwezigheid van insecten en niet ter voorkoming. Spuitbus 4–5seconden goed schudden voor gebruik. Vliegende insecten: voor een doorsnee kamer van circa 30m³, gedurende 3–4seconden gericht omhoog spuiten (bijvoorbeeld richten naar de 4bovenhoeken van de kamer). Kruipende insecten: gedurende 4–5seconden spuiten, direct op de insecten indien mogelijk, of op de plaatsen waar de insecten zich schuilhouden (in spleten, verborgen hoekjes en spleten, onder plinten en gootstenen, achter kasten of koelkasten ...). In een doorsnee kamer, nooit langer dan 4–5seconden verspuiten. Niet spuiten in de richting van aanwezige mensen of dieren. Aquaria afdekken tijdens het gebruik. Vermijd verontreiniging van water met het product. Bij gebruik in ruimten waar men langdurig verblijft (bijvoorbeeld slaapkamers), is het aangewezen om na afloop van de behandeling de ruimte te ventileren. Herhaal de behandeling enkel indien nodig.
Samenstelling: Petroleumgas >50%, Piperonyl butoxide 2,5-5%
Bewaaradvies: Buiten bereik van kinderen en in een droge omgeving bewaren.
Houdbaarheidsdatum: 2023-12-31T00:00:00.0000000
Gewasbescherming: Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden steeds veilig. Lees voor gebruik steeds het etiket en de productinformatie, inclusief de passende waarschuwingszinnen en –symbolen.