Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Forest frosted pine kerstboom groen TIPS 1248

Triumph Tree
HQ000097770

Kerstboom

Forest frosted pine kerstboom groen TIPS 1248

Triumph Tree
HQ000097770

Kerstboom

Hoogte (cm)

€ 279,00

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Forest frosted pine kerstboom groen TIPS 1248 - h215xd140cm
  • Groene kunstkerstboom met een bijzondere frosted afwerking van de naaldjes. De boom is 215 cm hoog en heeft een diameter van 140 cm.
  • De Forest Frosted kunstkerstboom uit de collectie van Triumph Tree heeft iets bijzonders. De naalden hebben namelijk een witte kern, waardoor er aan het uiteinde van elk naaldje een frosted puntje zit. Net alsof de boom uit een winters dennenbos komt! De takken hebben een natuurlijke, bruine kleur met daaraan stevige PVC naaldjes die door de donkergroene kleur niet van echt te onderscheiden zijn. Zo profiteer je van de voordelen van een kunstboom, terwijl je geniet alsof er een echte den in de woonkamer staat! Je zet de kunstboom in elkaar door middel van een insteekconstructie: op kleurcode kun je de takken aan de stam haken. Hierdoor ontstaat een natuurlijke gelaagdheid die makkelijk te decoreren is. De Forest Frosted kunstbomen worden geleverd met 10 jaar garantie en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Dit model is 215 cm hoog en heeft een diameter van 140 cm.
  • Kunstkerstboom van 215 cm hoog | De naalden zijn voorzien van een frosted puntje | Gemaakt van hoogwaardig, hardneedle PVC | Op te zetten door middel van een insteekconstructie
Binnen-/buitengebruik: Binnen
Categorie: Kunstkerstboom
Diameter (cm): 140
Hoogte (cm): 215
Soort materiaal: Mix PVC, soft & hardneedle
Thema: TT Premium unlit
Vorm: Boom
Lijn/Serie: Artificial Christmas trees
Kleur: Groen
Materiaal: pvc/hardneedle
Garantie (jaar): 10
Stuks per verpakking (aantal): 1