Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Gel ontstopper 1 l

HG
HQ000297914

Gelontstopper ontstopt zonder spatten

Gel ontstopper 1 l

HG
HQ000297914

Gelontstopper ontstopt zonder spatten

€ 8,15

€ 8,00/l

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

HG gel ontstopper is niet zomaar een gelontstopper! Het is namelijk een unieke, veilige en zeer krachtige vloeibare ontstopper gel die u onmiddellijk kan gebruiken. De speciale ontstoppingsgel is bovendien stevig en compact en kan daardoor, in tegenstelling tot een gewone vloeibare ontstopper, absoluut niet spatten, zelfs niet wanneer u het in het stilstaande water bij volledig verstopte leidingen giet.
  • Spat helemaal niet!
  • Na 30 minuten al resultaat
  • Geen heet water nodig
  • Voor alle soorten afvoerleidingen* *Niet geschikt voor afvoerleidingen van aluminium of zink.
  • Gebruiksklaar
Gewicht (kg): 1.3
Inhoud (l): 1
Toepassing: HG gelontstopper is een unieke en veilige vloeibare ontstopper voor alle soorten afvoerleidingen die u direct kan gebruiken. Het resultaat van deze krachtige ontstoppingsgel is al na 30 minuten zichtbaar.
Hoe te gebruiken?: Giet voorzichtig 300 ml HG gelontstopper in de verstopte afvoer. Laat 30 minuten inwerken en spoel vervolgens grondig met water. Heeft u te maken met een hardnekkige verstopping, waarbij de afvoer niet meer doorloopt, laat dan de gootsteen of wastafel vollopen met warm water. Voeg vervolgens 300 ml ontstoppingsgel toe aan het stilstaande water en laat dit een nacht staan. Spoel ‘s morgens goed met warm water.