Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Generation Grain'Tech rodenticide 150g

BSI
HQ000258346

BSI Generation Grain'Tech 150 g (6x25g)

Generation Grain'Tech rodenticide 150g

BSI
HQ000258346

BSI Generation Grain'Tech 150 g (6x25g)

Gewicht (kg)

€ 9,95

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Gebruiksklaar lokaas in graanvorm voor de bestrijding van ratten en muizen. Dankzij het proces van turbo-impregnatie is de actieve stof (difethialone, anticoagulans) perfect gelijkmatig verdeeld in elke graankorrel waardoor het lokaas beter wordt opgenomen door de knaagdieren. Dit resulteert in een efficiëntere werking dan bij traditionele rodenticiden, zelfs bij aanwezigheid van andere voedselbronnen en bij zware aantasting. Uitsluitend te gebruiken in verzegelde lokaasdozen.

  • Actieve stof zit diep in de kern van het graan = betere opname
  • Betere werking
  • Onweerstaanbare aantrekkingskracht
Categorie: Ratten- en muizenbestrijding
Gewicht (kg): 0.15
Inhoud (l): 0.15
Omgeving: Binnen, Buiten
Toelatingsnummer: BE2011-0004
Toepassingsperiode: januari, februari, maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november, december
Vorm: Rechthoek
Werking tegen: Muizen, Ratten
Type: Rodenticiden
Toepassing: Buiten;Binnen
Hoe te gebruiken?: De lokaasdozen dienen aan het begin van de behandeling ten minste om de 2–3 dagen (voor muizen) te worden bezocht, en daarna ten minste wekelijks, om te controleren of het lokaas geaccepteerd wordt, of de lokaasdozen intact zijn en om kadavers van knaagdieren te verwijderen. Lokaas indien nodig aanvullen. Navulverpakkingen Generation Grain'Tech voor navulling van de lokaasdozen zijn afzonderlijk verkrijgbaar. Vanwege de vertraagde werking kan het na consumptie van het lokaas 4 tot 10 dagen duren vooraleer bloedverdunnende rodenticiden effectief zijn. Voorafgaand aan het gebruik van rodenticiden dienen niet-chemische bestrijdingsmethoden (bijvoorbeeld vallen) te worden overwogen. Verwijder voedsel dat bereikbaar is voor knaagdieren (bijvoorbeeld gemorst graan of afval). Maak afgezien daarvan het geïnfesteerdegebied niet vlak voor de behandeling schoon, aangezien dit de knaagdierpopulatie alleen maar verstoort en de acceptatie van lokaas lastiger maakt. Lokaasdozen dienen te worden geplaatst in de onmiddellijke nabijheid van waar knaagdieractiviteit is waargenomen bijvoorbeeld looproutes, nesten, voerplaatsen, holen). Waar mogelijk moeten de lokaasdozen aan de grond of andere structuren worden vastgemaakt.Plaats lokaasdozen buiten het bereik van kinderen, vogels, huisdieren, boerderijdieren en andere niet-doeldiersoorten. Verwijderd houdenvan eten, drinken en diervoeders, alsmede van gebruiksvoorwerpen of oppervlakken die in contact staan hiermee. Niet eten, drinken ofroken tijdens het gebruik van dit product. Handen en direct blootgestelde huid wassen na gebruik van het product. Plaats lokaasdozenniet in de buurt van afwateringsystemen waar ze met water in contact kunnen komen. Plaats de lokaasdozen in gebouwen waar geen overstromingen kunnen optreden. Vervang het lokaas in een lokaasdoos als het beschadigd is door water of verontreinigd is door vuil.
Samenstelling: Difethialone 0,025%
Bewaaradvies: Buiten bereik van kinderen en in een droge omgeving bewaren
Houdbaarheidsdatum: 2023-12-31T00:00:00.0000000
Dosering (advies): Tegen muizen (binnen): leg elke 2-3 m (1-1,5 m in zwaar aangetaste zones) tot 50 g – 2 zakjes - lokaas per lokaasdoos. Tegen ratten (binnen en buiten, rond gebouwen): leg elke 8-10 m (4-5 min zwaar aangetaste zones) tot 150 g – 6 zakjes - lokaas per lokaasdoos.
Gewasbescherming: Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden steeds veilig. Lees voor gebruik steeds het etiket en de productinformatie, inclusief de passende waarschuwingszinnen en –symbolen.