Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Glasreiniger concentraat 500 ml

HG
HQ000014744

Ramenreiniger voor streeploos schone ramen

Glasreiniger concentraat 500 ml

HG
HQ000014744

Ramenreiniger voor streeploos schone ramen

€ 6,10

€ 12,20/l

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

HG glasreiniger concentraat is een super geconcentreerd product en reinigt absoluut streeploos. Onze raamreiniger bevat geen ammonia of spiritus, reinigt de ramen intensief en ontvet ze. Onze ramenreiniger wordt niet voor niets door professionele glazenwassers gebruikt.
  • Super geconcentreerd
  • Goed voor minstens 35x
  • Absoluut streeploos
  • Professionele glazenwassers gebruiken het ook
Gewicht (kg): 0.63
Inhoud (l): 0.5
Toepassing: HG glasreiniger concentraat voldoet aan alle professionele eisen en zelfs meer want het product is pH-neutraal. Dit betekent dat onze raamreiniger omliggende materialen (zoals verf, lak en kunststof) niet aantast en bovendien heel mild is voor de handen. HG glasreiniger concentraat is zeer zuinig in gebruik. Een flacon van 500ml is goed voor tenminste 35 raamwasbeurten.
Hoe te gebruiken?: Doseer 15ml (ca 2 à 3 theelepeltjes) HG glasreiniger concentraat in een halve emmer (5L) handwarm water. Voor het beste resultaat, was de ramen met ronddraaiende bewegingen. Trek met behulp van een wisser/ trekker de overlappende stroken droog. Droog het wisserblad na elke strook met een schone doek voordat u opnieuw aanzet. Was de ramen nooit in direct zonlicht.