Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Groene aanslagreiniger 1L

HG
HQ000016410

Verwijdert algengroei van o.a. terrassen

Groene aanslagreiniger 1L

HG
HQ000016410

Verwijdert algengroei van o.a. terrassen

€ 10,35

€ 10,35/l

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

HG groene aanslagreiniger verwijdert de bekende grauwe groene sluier, beter bekend als algengroei. HG groene aanslagreiniger verwijdert deze algengroei van terrassen, paden, muren, daken, bielzen, terracotta potten, grafzerken en dergelijke. Groene aanslag verwijderen is nog nooit zo makkelijk geweest!
  • Binnen 36 uur resultaat
  • Goed voor behandeling tot 200 m2
  • In verdunde vorm geen invloed op gras en planten
Categorie: Aanslagreiniger
Gewicht (kg): 1.1
Inhoud (l): 1
Type: Chemisch
Soort: Groene aanslag
Toepassing: Na het aanbrengen van HG groene aanslagreiniger is de algengroei binnen 36 uur verdwenen. De reiniger zet zich vast in de ondergrond waardoor het materiaal voor een paar maanden goed beschermd is tegen algengroei. Vanzelfsprekend is onze groene aanslagreiniger niet schadelijk voor gras en planten.
Hoe te gebruiken?: Pas de groene aanslagreiniger bij droog weer toe en bij voorkeur in een periode waarin de eerste 2 dagen geen regen verwacht wordt. Steek vóór de behandeling eerst het aanwezige mos weg. Los HG groene aanslagreiniger op in een verhouding van 1:20 met water. Breng de oplossing aan met een gieter of plantenspuit.
Gewasbescherming: Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden steeds veilig. Lees voor gebruik steeds het etiket en de productinformatie, inclusief de passende waarschuwingszinnen en –symbolen.