Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Haarontstopper 450 ml

HG
HQ000182652

Snel de badkamerafvoer ontstoppen

Haarontstopper 450 ml

HG
HQ000182652

Snel de badkamerafvoer ontstoppen

€ 10,99

€ 24,42/l

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Doucheputje verstopt? In de badkamer zijn haren dé veroorzaker van verstopping in de afvoerleidingen van zowel de wasbak, de douche en het bad. Dit wordt nog eens verergerd door de zeepresten, huidvetten en tandpasta die daardoor vastgehouden worden. Daardoor is het ontstoppen vaak een smerig klusje. Gelukkig is er HG haarontstopper, dat geschikt is voor het ontstoppen van niet alleen de doucheput, maar ook de wasbak of het ligbad.
  • Voor verstoppingen in de badkamer
  • Uiterst effectief, dankzij 2 componenten
  • Gebruiksklaar, dus eenvoudig toe te passen
Gewicht (kg): 0.79
Inhoud (l): 0.45
Toepassing: HG haarontstopper is versterkt met kaliumhydroxide en maakt daardoor snel en effectief korte metten met haren en lost zeepresten op, evenals alle materialen die door de haren worden tegengehouden. HG haarontstopper is heel gemakkelijk in gebruik voor verstoppingen van de afvoer in de badkamer. Dankzij de 2 componenten is het uiterst effectief in het verwijderen van haren, zeepresten, huidvetten en tandpasta.
Hoe te gebruiken?: Als er water in de wasbak, douchebak of het bad staat, verwijder dit eerst zo veel mogelijk. Giet de hele inhoud van fles 1 voorzichtig in de verstopte afvoer en daarna de hele inhoud van fles. Laat het geheel minimaal 1 uur inwerken. Spoel tot slot na met een ruime hoeveelheid water.