Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Herbatak 400ml

KB
HQ000498512

Heb jij ook zoveel last van onkruid? Vrees niet, met KB® Herbatak is dit zo opgelost. Spuit dit product op jouw onkruid en deze zal samen met jouw zorgen smelten als sneeuw voor de zon.

Herbatak 400ml

KB
HQ000498512

Heb jij ook zoveel last van onkruid? Vrees niet, met KB® Herbatak is dit zo opgelost. Spuit dit product op jouw onkruid en deze zal samen met jouw zorgen smelten als sneeuw voor de zon.

Inhoud (l)

€ 29,99

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Een totale onkruid- en mosbestrijder op basis van pelargonzuur, een actieve stof die voorkomt in de natuur. Schakelt onkruid en mos snel uit door uitdroging. Na toepassing op de plant zal de celwand van de plant aangetast worden, waardoor de plantencellen leeglopen. Dit leidt tot een volledige uitdroging van het plantenweefsel. Behandelen op onkruiden (éénjarige en doorlevende) en mossen, op niet verharde permanent onbeteelde terreinen. Zichtbaar resultaat 3u na toepassing. Snel biologisch afbreekbaar in de bodem. Zaaien en planten al mogelijk na 1 dag. Vloeibaar concentraat.
  • Zichtbaar effect binnen 3u
  • Actieve stof die voorkomt in de natuur
  • Werkt ook tegen mos
  • Totale onkruidbestrijder
  • Sterk concentraat
Behandelbaar oppervlak (m²): 175
Categorie: Onkruidbestrijding
Inhoud (l): 0.4
Omgeving: Niet verharde permanent onbeteelde terreinen
Toelatingsnummer: 10713G/B
Toepassingsperiode: maart, april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober
Vorm: Liquid
Werking tegen: Mossen, Onkruiden (éénjarige grasachtige en tweezaadlobbige)
Type: Natuurlijk
Toepassing: Toepassing met spuittoestel
Hoe te gebruiken?: 1. Fles goed schudden 2. Giet de gewenste dosis in de maatdop (tot streep 'E' voor 35 ml en 'F' voor 45 ml) en vervolgens in het sproeitoestel 3. Meng de dosis met een kleine hoeveelheid water, vul daarna water bij tot de gewenste hoeveelheid 4 Goed mengen om een homogeen mengsel te verkrijgen 5 Uniform verstuiven op de te behan- delen oppervlakte (de onkruiden enkel bevochtigen en niet bespuiten tot afdruipen)
Samenstelling: 500 g/L pelargonzuur
Bewaaradvies: In geen geval mag de verpakking opnieuw gebruikt worden voor andere doeleinden. Inhoud/ verpakking afvoeren naar inzamelpunt voor gevaarlijk of bijzonder afval. Vijvers, waterlopen of grachten niet vervuilen met het product of de lege verpakking.
Dosering (advies): Onkruid: 45 ml/1 L water Mos: 35 ml/1.5 L water
Gewasbescherming: Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden steeds veilig. Lees voor gebruik steeds het etiket en de productinformatie, inclusief de passende waarschuwingszinnen en –symbolen.