Winkels in heel België Expert in tuin en dier Professioneel advies op maat Groot aanbod kwaliteitsproducten

Herbatak super

KB
HQ000498510

Heb jij ook zoveel last van onkruid? Vrees niet, met KB® Herbatak Super is dit zo opgelost. Spuit dit product op jouw onkruid en deze zal samen met jouw zorgen smelten als sneeuw voor de zon.

Herbatak super

KB
HQ000498510

Heb jij ook zoveel last van onkruid? Vrees niet, met KB® Herbatak Super is dit zo opgelost. Spuit dit product op jouw onkruid en deze zal samen met jouw zorgen smelten als sneeuw voor de zon.

Inhoud (l)

€ 45,95

Niet elke winkel heeft hetzelfde assortiment

Een onkruidbestrijder op basis van pelargonzuur, die onkruid snel uitschakelt door uitdroging. Werkt door contact. Actief groeiend onkruid wordt binnen 24 uur gedood. Na toepassing op de plant zal de celwand van de plant worden aangetast, waardoor de plantcellen leeglopen. Dit leidt tot een volledige uitdroging van dhet plantenweefsel. De actieve stof is snel biologisch afbreekbaar in de bodem. 3 tot 4 uur na toepassing kan al opnieuw geplant en gezaaid worden. Regenbestig na 3 uur. Vloeibaar concentraat.
  • Zichtbaar effect binnen 3u
  • Actieve stof die voorkomt in de natuur
  • Regenbestendig na 3u
  • Zaaien en planten mogelijk na 4u
  • Sterk concentraat
Behandelbaar oppervlak (m²): 345
Categorie: Onkruidbestrijding
Gewicht (kg): 0.86
Inhoud (l): 0.8
Omgeving: Rond sierstruiken en bomen
Toepassingsperiode: april, mei, juni, juli, augustus, september, oktober, november
Vorm: Liquid
Werking tegen: Jonge onkruiden, Weinig ontwikkelde onkruiden (éénjarige tweezaadlobbige onkruiden)
Toepassing: Toepassing met spuittoestel
Hoe te gebruiken?: 1. Fles goed schudden 2. Giet de gewenste dosis in de maatdop en vervolgens in het sproeitoestel 3. Meng de dosis met een kleine hoeveelheid water, vul daarna water bij tot de genste hoeveelheid 4. Goed mengen om een homogeen mengsel te verkrijgen. Gebruik de spuitoplossing onmiddellijk na de bereiding 5. Uniform verstuiven op de te behandelen oppervlakte (de onkruiden enkel bevochtigen en niet bespuiten tot afdruipen) 6. Na gebruik het materiaal grondig spoelen met water en het spoelwater over braakgrond of (na enige uren) het behandelde oppervlakte sproeien.
Samenstelling: 565,5 g/L pelargonzuur
Bewaaradvies: Deze stof en de verpakking naar inzamlpunt voor gevaarlijk of bijzonder afval brengen. In geval van lege verpakking opnieuw gebruikt worden voor andere doeleinden. Vijvers, waterlopen of grachten noch met het middelm noch met de verpakking vervuilen.
Dosering (advies): 46 ml/1L water